Четирима депутати напуснаха партията на Бареков заради поведението му

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
13:33 / 29.12.2014
1170
Четирима депутати от ББЦ - Стефан Кенов, Георги Ковачев, Борислав Иглев и Христо Тодоров, подадоха оставки като членове на партията и от всички заемани от тях длъжности. Те обаче остават неразделна част от парламентарната група Български демократичен център, съобщават от пресцентъра на групата.

Четиримата си тръгват от ББЦ доброволно, а като причина за тяхното действие на първо място се посочва поведението на Николай Бареков, който представял собственото си, често променящо се мнение като позиция на депутатите.

Преди коледните празници ръководството на ПГ се разграничи от лидера на ББЦ Николай Бареков и обяви, че всички бъдещи него изказвания са лично мнение. В отговор Бареков напусна ръководството на коалицията, обединяваща няколко партии в рамките на ББЦ, а в парламента - на БДЦ. Малко преди тези събития пък партията бе напусната от Росен Петров.


Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Ето по кое произведение пишат зрелостниците на матурата по БЕЛ
Решено: Депутатите се събират извънредно във вторник заради пенси...
Важно съобщение за пенсиите от НОИ
Диана Русинова: Автомобилът на НСО едва ли се е движил с 50-60 км...
Хеликоптерното летище до тунел "Железница" на АМ "Струма" вече им...
Жената от катастрофата с Петков и автомобил на НСО е с опасност з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).