Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Четворният убиец имал много тежка форма на туберкулоза и епилепсия
Автор: Екип Varna24.bg 16:33 / 20.02.2019Коментари (0)2582
© Нова тв
26-годишният Георги Георгиев, който посече с брадвичка майка си, баща си, баба си и брат си в семейната им къща в Нови Искър, ще бъде изследван в продължение на 30 дни в МВР болница, защото освен психичното заболяване, което все още не е установено, има много тежка форма на туберкулоза и епилепсия. Това реши тричленен състав на Софийския градски съд с председател Христинка Колева. Младият мъж, който на 13 януари е навършил 26 години, бе докаран в съдебната палата около 14:20 часа. Той бе с маска на лицето заради туберколозата, а полицаите, които го водеха - с ръкавици.

Георги е само кожа и кости, беше облечен с вехт анцунг и провлачена блуза. В ръка държеше листове, които обаче така и не показа на съда. На въпросите отговаряше изключително тихо и объркано. През повечето време говореше за психотропни оръжия, спомена и за 2 деца, едното от които се самоубило, а друго се наранило, но не стана ясно дали и те са жертви на психотропни оръжия. "Психиката ми е ценна. Има ли хора, които се занимават с такава дейност, или трябва да потърся помощ от Европейския съюз?", попита Георги в съда. После отново обясни, че съществува организация по психотропни вещества.

Прокуратурата предложи той да бъде изследван в продължение на 30 дни в психиатрията към затвора в Ловеч. Съдебният психиатър проф. Маринов, който също бе изслушван в съда, предложи това да стане в МВР болница, тъй като състоянието на Георги е изключително тежко. Той страда от много тежка форма на епилепсия, освен това туберкулозата му е в много напреднал стадий и всеки момент може да доведе до фатален край. Съдия Колева попита задържания дали е съгласен да се изследва в болница, на което той се поинтересува дали ще изследват белия дроб. По думите н
а адвоката му Стоян Стоянов Георги от много време не е посещавал лечебно заведение.

Спомнял си, че преди месеци бил ходил в някаква болница, но не знае коя. Затова защитникът също настоя момчето да бъде изследвано или в МВР болница, или в Пловдив. Защитникът също така обясни, че тепърва прокуратурата трябва да събира доказателства дали някой друг човек е влизал в къщата на семейството, дали момчето не е станало жертва на имотната мафия, например. От определението на съда стана ясно, че близките на Георги са удряни с брадвичка много пъти. Баба му Славка например има наранявания освен по главата, още по шията, а брат му Александър - по торса, ръката и шията. Самият Георги не давал обяснение за случката и към този момент не се признава за виновен, пише "24 часа".



Още по темата: общо новини по темата: 10
01.01.2021 »
23.02.2019 »
20.02.2019 »
20.02.2019 »
19.02.2019 »
19.02.2019 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: