Чистачка върна намерено портмоне с 600 лева и наркотици в него

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
13:08 / 02.05.2016
1523
21-годишно момиче от Ямбол по чудо си върна загубено в градски автобус портмоне с непокътнато съдържание, но заедно с това стана и обект на полицейско разследване.

В последния работен ден преди Великденските празници в бургаското Второ Районно управление е получено съобщение, че чистачка в общинската превозваческа фирма "Бургас бус" намерила на една от седалките в градски автобус портфейл с документи и 600 лв.

Докато преглеждали съдържанието на намерената вещ, освен самоличността на притежателката, полицаите открили и пликче с оранжево кристалообразно вещество. Тестът показал, че става въпрос за пико.

Ямболийката е извикана, за да получи документите и парите си, но заедно с това е трябвало да даде и обяснения за наркотика. Момичето се оправдало, че го е купило за лична употреба. Ако това се окаже първи случай за нея, може да се размине с глоба, но не е сигурно дали в върнатите пари от загубения портфейл ще стигнат, за да я плати.

Източник: 24 часа


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Производител: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а ...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт посъветва: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения. Щ...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Лековит извор, за който от векове се носят легенди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).