Чужденци се биха в Слънчев бряг, руснак бере душа в болницата

Автор: Иван Сотиров
Коментари (3)
08:30 / 17.09.2019
1174
Истински екшън се е разиграл в края на сезона в Слънчев бряг. В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Несебър по отношение на инцидент, възникнал около 04.00 часа в събота в района на крайбрежната алея пред бар "Амиго" в Слънчев бряг, при който на 48-годишен руски турист е нанесен удар в областта на долната челюст и той падайки си удря главата в циментовата повърхност, е установен извършителят на деянието. Това е 31-годишен молдовски турист, който направил пълни самопризнания.

Пострадалият е настанен в отделение "Реанимация" към УМБАЛ - Бургас с "мозъчен кръвоизлив" и е с опасност за живота. Причините за възникналия инцидент са в процес на изясняване. Вчера спрямо 31-годишния извършител   е повдигнато обвинение по чл. 128 ал. 2 във връка с ал. 1 от НК, като му е наложена  мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер на 2 000 лв. и забрана за напускане на България. Работата по случая продължава.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Джип предизвика катастрофа в Казанлък, има пострадали
Калин Стоянов: Зарадвахме отново децата от Националната благотвор...
Управителят на НЗОК Момчил Мавров ще съди Лена Бориславова
Бивш енергиен министър за "Боташ": Обвинявам депутатите в лъжа, м...
Проф. Чорбанов: Ваксината срещу коклюш, която се поставяше до 201...
Устойчив туристически сезон по Северното Черноморие очаква служеб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).