Циганка към училищен директор: Ти ли ще ми казваш, ма! Бела да те удари, к**ва"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (20)
14:37 / 07.10.2017
2650
Изключително интересен случай, доказващ докъде е стигнала циганската наглост, се появи в регистрите на Районния съд в Бургас. А именно - историята на агресивна ромка, която нападнала училищен директор, е шокираща. Между кориците по делото, гледано от съдия Анатоли Бобоков, стават известни куп шокиращи факти, пише "Флагман". Циганка с инициали А.Х.М. е осъдена на глоба от 100 лева заради това, че се нахвърля на училищен директор в Бургас.

Случката е от 3 октомври т.г., а името училището е засекретено и не става известно от материалите по делото. Детето на наглата циганка било записано в първи клас, но до този момент така и не се появило в училището. На 3 октомври майка му разбрала, че дават подаръци за всички първолаци и буквално си счупила краката, за да ги вземе от училището. Дарът бил от спонсор за всички първокласници и включвал - раница, моливи, цветни бои и други ученически пособия. Циганката влязла в класната стая и директно взела една раница с подаръци за детето си. Учителката се опитала да я спре, но не успяла. В този момент срещу нея се изправила директорката, която най-човешки се опитала да обясни, че детето й ще получи подарък, когато тръгне на училище, а до този момент това не се е случило. Нямало и уважителна причина за отсъствието му. Последното отключило агресията в циганката, която нападнала директорката.

"Ти ли ще ми казваш, ма! Бела да те удари, к**ва", крещяла жената, а след това започнала да кълне на цигански. На място веднага е извикана полиция, а нарушителката арестувана и съдена по Указа за борба с дребно хулиганство. Глобата е символична, защото е първо нарушение и е имало само вербална атака. Друг е въпросът дали ще бъде платена. В момента обаче се обсъжда промяна в законодателството и подобни глоби ще бъдат плащани с обществен труд.


Виж коментарите (20)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).