Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
CrediNet извеждат бързите кредити в онлайн пространството
Автор: Екип Varna24.bg 13:22 / 05.12.2017Коментари (0)1192
©
Новите технологии ни завладяха със зашеметяващи темпове. Толкова бързо се случи всичко, че част от секторите и различните сфери на живота не успяха да смогнат и продължиха да функционират по стария, изпитан метод.

Колкото повече услуги започнаха да се адаптират към времето, толкова повече потребителите свикнаха с удобствата от този начин на обслужване, комуникиране, пазаруване и прочие. Ето защо бързите кредити от CrediNet изнесоха потребителското кредитиране напълно в онлайн пространството.

Голяма част от българските потребители трудно се доверяват на дружествата, които отпускат бързи кредити онлайн. Това, което трябва да се знае за този тип компании, които отпускат бързи кредити, е, че те най-често са небанкови финансови институции. Представляват дружества, които изпълняват част от функциите на банките. За да упражняват своята дейност легално, те трябва да бъдат регистрирани в БНБ, която поддържа публичен регистър на всички правоспособни дружества, а той може да бъде намерен лесно в Интернет.

CrediNet е продукт на Микро Кредит АД и е изцяло онлайн кредит. Микро Кредит АД е небанкова финансова институция с дългогодишен опит в потребителското кредитиране. Услугата предлага пари назаем от 200 до 3000 лева за период от 3 до 12 месеца, като кандидатстването се осъществява изцяло в Интернет, без необходимост от посещение на офис или среща с кредитен консултант. Парите се получават по избор на всеки клиент, като възможностите са: превеждане на средствата по банкова сметка, в офис на MicroCredit или в мрежата на EasyPay. При изплащането на кредита вариантите са същите, което предоставя идеална възможност за кандидатстване и усвояване на средствата от всяка точка на България.

Одобрението по кредита се осъществява в рамките на работното време на компанията, като за него не се изискват поръчители или обезпечение. При връщане на парите до 30 дни, потребителите се възползват от условията за безлихвен заем, при заплащане на административна такса.

Така бързо, лесно и без каквито и да било бюрократични забавяния, свързани с прехвърляне от гише на гише, желаещите да попълнят бюджета си, могат да го направят изцяло онлайн. Този начин е изключително удобен при възникнали непредвидени ситуации и разходи, които изискват бърза финансова намеса. А изборът определено е CrediNet.

Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: