Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Цветан Цветанов във Варна: "За държава с правила" е слоганът на ПП "Републиканци за България" за предстоящите избори
Автор: Пламена Николова 17:27 / 17.02.2021Коментари (8)3057
"За държава с правила“ е слоганът на ПП "Републиканци за България за предстоящите избори, обявявам го за първи път във Варна, заяви при посещението си в морската столица председателят на партията Цветан Цветанов, предаде репортер на Varna24.bg.

След обиколка в Североизточния регион, Цветанов пристигна във Варна придружаван от зам.-председателя на партията Павел Вълнев.

Няколко са акцентите в предизборната ни програма, заяви Цветан Цветанов:

На първо място – работещ парламент и реален контрол над изпълнителната власт!

На второ място-умно управление от знаещи и можещи хора!

На трето място-връщане на доверието в институциите!

На четвърто място – справедлива съдебна система!

На пето място-реална грижа за малкия и среден бизнес!

Цветанов обясни, че текат срещи със структурите на партията във всички областни центрове на страната. С членове на партията, симпатизанти и граждани се провеждат дебати по всички секторни политики.

Бе припомнено, че в петък във Варна бе проведена среща на юристите, водена от адв. Диан Иванов – председател на КС и координатор секторна политика "Правосъдие“ на ПП "Републиканци за България“ във Варна, на която бяха набелязани спешни промени, от които се нуждае правосъдната система. Вчера е била проведена тематична среща в сектор "Земеделие“, а среща днес е била посветена на електронното управление, което ще е приоритет на партията в следващия мандат.

"Над 2 млрд.лв. са дадени до момента за електронно управление. От 38 000 административни услуги едва 5% или 1960 от тях отговарят на европейските стандарти. Затова ще настояваме за прозрачност в електронното управление“, заяви на брифинг във Варна Цветан Цветанов.

Той благодари на структурата на партията във Варна и областта и призова хората да не се страхуват да излязат и дадат своя вот на предстоящите избори. Според председателят на ПП "Републиканци за България“ върху избирателите в цялата страна е оказван натиск от управляващите.

По време на срещата Цветан Цветанов представи и кандидата на партията за предстоящите частични местни избори в с. Слънчево – инж. Добринка Йорданова. По-рано днес Цветанов проведе среща и с жителите на селото, където беше представена кандидатурата на инж. Йорданова, както и приоритетите, по които тя ще работи като кмет на селото.

По време на срещата с журналисти във Варна зам.-председателят на партията Павел Вълнев обясни, че е имал стотици срещи с родни бизнесмени в Чикаго, както и с хора на културата и изкуството. Всички те са споделили мнение, че са нужни спешни промени в България, за да се завърнат сънародниците ни от чужбина.

"Държавата занули 2 милиона българи, които не могат да гласуват в чужбина. При обиколката ни в страната видях реален страх у хората тук да гласуват. Нищо не се прави за бизнеса в България. Само се говори за помощи, но реално никъде никой не е получил подкрепа. Ние ще търсим отговорност как са харчени парите, отпуснати от ЕС за справяне с пандемията. Не се справяме като цяло с кризата около коронавируса, първи сме по смъртност. Масови фалити ще има в туристическия бранш, няма работещи институции и парламент, държавата се управлява от една джипка. Ще искаме да се върне върховенството на закона. Кадърните хора да се включат в управлението на страната. Ще работим за държава на правилата“, каза Вълнев.

"Много е важно за нас да имаме нужната представителност за варненския многомандатен избирателен район“, каза Цветанов и представи водача на листата за Варна и областта в лицето на Веселин Василев, който два мантата е бил кмет на Вълчи дол.

Втори в листата на ПП "РБ“ за Варна на предстоящите парламентарни избори ще бъде адв. Диан Иванов, следван от координатора за Варненска област Панайот Кискинов и Младен Македонски-координатор на партията за Варна.

Решени сме да разсечем симбиозата между ДПС и ГЕРБ на територията на България, заяви в заключение във Варна Цветан Цветанов.  

Повече вижте във видеото!




Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 18.02.2021 г.
0
 
 
Без правила България е обречена. Успех!
Aнонимен
на 18.02.2021 г.
+1
 
 
Слоган-млоган, пунт и пластика!
Aнонимен
на 17.02.2021 г.
+1
 
 
Всички искаме такава държава....освен, основните заподозрени!
Aнонимен
на 17.02.2021 г.
-1
 
 
Браво за посланието! Само бих поставил на първо място справедлива съдебна система! Иначе всички насоки са много добри и смислени!
Aнонимен
на 17.02.2021 г.
+1
 
 
Цецо закускаджията повтаря номерата на Софиянски. За да не бъде вкаран в затвора, прави партия. Провал !
Aнонимен
на 17.02.2021 г.
-1
 
 
Поколения вече мечтаят за това! Слоганът е точен за времето в което живеем! Успех и дано най после правилата тържествуват в държавата ни!
Aнонимен
на 17.02.2021 г.
-1
 
 
Трябва постоянно да се припомня, че една от ценностите, които ни обединяват в голямото семейство на европейските народи, е върховенството на закона! Добро мото на Републиканци.
Aнонимен
на 17.02.2021 г.
-1
 
 
Харесва ми мотото, с правила ще се спаси държавата!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: