Цветанов: Ще подкрепим кабинет с мандат на реформаторите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:49 / 18.12.2016
2860
"С мандат на Реформаторския блок ние ще подкрепим едно правителство, но, разбира се, че министрите и министър-председателят ще бъдат допълнително уточнявани". Това каза председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ. 

"Мога да кажа, че полагаме максимални усилия да изчистим различията, които има между ГЕРБ, РБ, ПФ, за да може действително да се консолидираме в едно правителство, което да продължи политиката, която правихме в продължение на две години", каза Цветан Цветанов

"Положените усилия през последните две години дадоха действително добър хоризонт за страната ни. Смятам, че имаме много тежки разговори, които ще бъдат проведени в утрешния ден", посочи Цветанов.

Според него на тях ще се сложат всички детайли, за да се види дали е възможно да се състави правителство. Цветанов подчерта, че от ГЕРБ не искат да излизат от рамката, която са заложили преди две години. Според него най-голямото противоречие е въпросът с пенсиите. По думите му е необходимо да има устойчивост и перспектива. 

"Намираме изключителен конструктивен диалог с ПФ, каза Цветанов и изброи в това число лидерите на НФСБ Валери Симеонов, ВМРО - Красимир Каракачанов и "Атака" - Волен Сидеров. Всеки един защитава своите приоритети, които е разписал в своята управленска програма, но ние трябва да правим тази политика, която може да ни обедини всички", каза Цветанов.

Виж коментарите (1)

Още по темата (430):
03.05.2018 Палавата депутатка на Марешки проговори за еротичните си снимки
29.09.2017 Тази ли е новата пловдивска депутатка на Марешки?
05.05.2017 Марешки ще си даде сам имунитета, не съжалява за шамара
05.05.2017 Кутев: Срещата между Цацаров, Гергов и Дончев трябваше да остави следа
05.05.2017 Валери Симеонов: Един от нас да се издъни и всички сме свършили!
04.05.2017 България вече официално има ново правителство
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).