Цялата махала се изсипва в съда за мярката на ромския барон Пандурито

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
11:58 / 15.03.2019
2512
Цялата махала има готовност да се изсипе в съда за мярката на ромския барон Михаил Щерионов – Пандурито, научи Burgas24.bg. Припомняме, че мургавият криминоген бе арестуван вчера при зрелищна спецакция в сърцето на бургаското гето, а мярката му за неотклонение ще бъде гледана днес следобед.

Обвиненията срещу Пандурито са за лихварство, рекет, изнудване и побой. Името му нашумя още през 2012-а година, когато бе арестуван за трафик на жени с цел продажба на бебета. По неофициална информация, той имал добре разработена схема и е продавал по 20 хиляди евро бременни циганки в Гърция. За незаченали ромки цената била наполовина. Само за износ на цигански деца тарифите варирали в зависимост от възрастта и пола.

Както съобщихме, по време на ареста му вчера, голяма част от ромите оказаха зрелищна съпротива. Ако бъдат допуснати днес до кулоарите на Съдебната палата, страстите неминуемо ще се разгорещят.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Производител: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а ...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт посъветва: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения. Щ...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Лековит извор, за който от векове се носят легенди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).