Да подадем ръка на Хриси да сбъдне мечтата си!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
22:38 / 28.08.2020
1056
33-годишната бургазлийка Христина Начева има нужда от нашата помощ. Когато е на 23 години, учивисшето си образование, работих по специалността си, пътува, забавлява се и лудо преследва мечтите си. С голямо нетърпение очаква да започна последната си учебна година в Колеж по туризъм и да се дипломира, но съдбата й е приготвила съвсем друго и живота й прави обратен завой. На 19.09.2010 година всичко се променя, случва се необратимото. След приключване на работният ден тя се прибира с колеги и катастрофират. Последствията са 2 счупени прешлена, 7 счупени ребра, долна вяла параплегия. Остава парализирана от кръста надолу.

"Често изпадах в депресии, задавах си въпроси, а отговори не получавах. В един момент се огледах около себе си и прозрях, че не искам живота ми да продължава по този начин и въпреки физическото ми състояние и всички лоши моменти мога да продължа да живея и да се усмихвам. Правих дълго време рехабилитация като се научих да стоя седнала, да се прехвърлям на количката сама и да се обслужвам. Поради липса на средства обаче я прекъснах и сама продължих с различни упражнения у дома. Към днешна дата вече съм висшистка, завърших успешно маркетинг и управление в хотелиерството и туризма. Ходя на уроци по английски език. За кратко работих, но се наложи да спра, защото здравословното ми състояние се влоши и са наложи да вляза в болница.

Така един ден разбрах от мои приятели за процедурата BMAC терапия. Разказаха ми, че хора в моето състояние провели това лечение успешно и от него има само позитиви. Някои са възвърнали сетивността си, а други могат да вървят. Направих консултация с лекар от “Global Care Surgery" Нови Сад – Сърбия и ми казаха, че съм одобрена за лечение. То ще допринесе за заякване на мускулатурата, за сетивността и усета в тазовите резервоари, ще бъда още по – самостоятелна и пълноценна. За целта ще са ми нужни 16 500 евро, сума непосилна за мен и моето семейство.

Това е както казах накратко...

Ще ти бъда много благодарна ако ми помогнеш и станеш част от по – хубавата част от моята история!

Христина, на 33 години – вярваща в своята мечта!", пише смелата бъргазлийка.

Как може да помогнете на Криси:

IBAN: BG91RZBB91551000721729 – в лева

IBAN: BG53RZBB91551000721734 – в евро

BIC: RZBBGSF

Банка: Райфайнзен Банк

Титуляр: Христина Илиева Начева

Hristina Ilieva Nacheva

 

https://bg.helpkarma.com/help/581594021379

Paypal: hriska_7@abv.bg

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).