Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Данчо заплете сложна схема и призна: Даяна е първият човек, на когото ще позвъня след края на предаването
Автор: Екип Varna24.bg 12:30 / 04.12.2020Коментари (118)2474
©
Драматични обрати и болезнени изповеди бележат живота на участниците в стопанството в предпоследната седмица на "Фермата“ 6. За актрисата Даяна Ханджиева дните преди големия финал на 12 декември са особено емоционални, след като в четвъртък вечер тя се почувства предадена от доскоро най-близкия си човек в шоуто – Йордан Белев. Като фермер на седмицата той първо я изпрати в ратайската колиба, заедно с пилота Петър Петров, а в последствие я номинира и за първи дуелист с мотива, че така ще й помогне да стигне до финал.

"Ако искаше да ми помогнеш в играта, можеше да избереш друга жена за ратай, която да ме избере за свой опонент на Арената и така щях да имам преимуществото да наредя точките в битките. В момента аз съм гладна и изморена от тежката работа, не подреждам битките, а и трябва да избирам между три силни жени. Не знам как това е в моя полза“, разстроена коментира Даяна, според която Данчо нарочно я е поставил във възможно най-неизгодната позиция. Още по-разстроена от избора на фокусника се оказа Ваня, която смята, че именно тя ще бъде предизвикана на Арената за четвърти път.

Подозренията си тя сподели с групата, като коментира, че стратегическият план на Йордан е именно тя да бъде избрана от Даяна за последния вечерен дуел на Арената, като по този начин Мария и Надежда ще бъдат принудени да се изправят една срещу друга в един от 4-те извънредни елиминационни дуели през следващата седмица. По-късно обаче Хепи Ванче получи имунитет, след като Надя се отказа от дуел, а Мария нарочно се бавеше с цепенето на дърва. Нагласената битка ядоса Даяна. От своя страна фокусникът е единственият мъж, който досега не се е явявал на елиминационен дуел и е сигурен първи дуелист в един от извънредните дуели.

Така предизвиквайки женски дуел сега, Данчо си запазва Стоян, когото смята за преодолим опонент в една от финалните мъжки битки. Сложната схема обърка окончателно отношенията между актрисата и фокусника, а според Надя целта му е не просто да стигне до финал, а и да оправи отношенията с годеницата си, слагайки край на сагата с Даяна. За това си намерение Йордан призна и пред водещия на "120 минути“ Светослав Иванов, който влезе в стопанството, за да му помогне със съвети как да направи собствен прочит на най-доброто публицистично предаване у нас.

"Нямам търпение да се прибера вкъщи и да се оженя за годеницата си. Да й покажа, че вече само нейн“, призна фокусникът пред Светльо Иванов, който от своя страна го посъветва да бъде искрен със събеседниците и зрителите си, и да контролира притеснението си чрез специална дихателна техника. "Когато кажеш нещо от теб, маската пада и тогава се доближаваш повече до тези, които те гледат и те се доближават повече до теб. Телевизията е като скенер. Всичко си личи. Всяко едно чувство, емоция, това което криеш, кога си фалшив, кога не си“, сподели водещият на "120 минути“.

Малко по-късно обаче Данчо попадна в капана на собствената си обърканост, като по време на интервюто с Даяна в "120 фермерски минути“, призна, че именно тя е първият човек, на когото ще се обади след края на шоуто.



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хаха. Майката,на Даяна толерира к.....ското поведение на дещеря си. За нея това било нормално поведение,на млада жена,хахах
0
 
 
Не би трябвало понеже си има Камелия , но може пък да останат приятели.
0
 
 
Това е най тъпия сезон досега. Първо не са обикновени хора. Поднесоха им всичко на тепсия..... Ако и друфия сезон тръгне така повече няма да ги гледам. Същата рабога като Биг Брадър...
0
 
 
Абе хора,какви са тези присъди,които издавате?Това е само една игра!Помислете малко!
0
 
 
ТЯ РАЗМИТА ЗА ТЕБ. ТОВА МОМИЧЕ СНОЩИ УЧУДИ ЦЯЛА България С УМА СИ. ТАКОВА НЕЩО ДО СЕГА ВЪВ ФЕРМАТА НЕ Е ИМАЛО. АНДРЕЙ ГЛЕДА И НЕ ВЯРВА НА ОЧИТЕ СИ. УМНА И КРАСИВА.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Решения на Общински съвет Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: