"Дано не яде бой от Кирил"! Цяла България се подиграва на нелепия клип с министъра на културата

Автор: Георги Кирилов
Коментари (7)
14:52 / 09.04.2022
2615
Напушен ли е? Пиян ли я? Този нормален? Това са може би най-честите реакции, след се изгледа клипчето на министъра на културата Атанас Атанасов.

"WTF? Министърът на културата силно пиян си прави видео селфита и ги пуска в пространството! Абе каква е тази подигравка, бе? Що за неуважение към институцията? Що за абсурд е това! Разбирам, че в ПП сте събрани от кол и въже, ама някакво елементарно приличие трябва да има!", пише журналистката Татяна Кристи.

"Ех, Веждичката и Банов на по бутилка водка даваха пресконференция, а тоя от една марихуана ще се разпадне. Ами това е липсата на опит", споделя пък музиканта Венци Мицов.

"Не просто не е смешно, не е и тъжно вече. Страшно е и зловещо! Правителството изпраща пагубни сигнали, че е сбирщина от инфантилни, полуграмотни, неспособни, отчаяни отломки от потъващия кораб на промяната. Затова ли бяхме по площадите?! Това ли е чегъртането, за да се покаже отдолу още от същото. Само от вчерашния ден ми настръхва косата…

Едно напушено хлапе си играе на министър, докато хората на изкуството у нас мизерстват!", казва Ирина Асиова-Диамант.

Бившият здравен министър Костадин Ангелов написа следното във Фейсбук: 

"В студентските години, когато се събирахме, имахме един приятел, който отговаряше за веселието на нашия малък колектив. Кръстихме го отговорник "банкети и карнавали". Малко по-късно на шега се обръщахме към него с "Г-н министър на културата..." Неговото име е Явор. Явор е много забавен човек. 

Завърших медицина и почнах работа в Шокова зала. Доведоха ми едно младо момче в безсъзнание. Притесних се много. Почнах да се суетя и чудя какво да направя. Д-р Манов (възрастен и опитен колега, неврохирург. Мир на праха му.) дойде при мен и веднага погледна зениците и каза: Това е опиоидна интоксикация, т.е. младото момче се беше надрусало с наркотици. 

Никога няма да забравя тези зеници, т.нар. точковидни зеници. 

"След като изгледах клипчето с Министъра на културата Наско и се загледах в очите му, веднага си спомних случая с младото и надрусано с наркотици момче.  Професионално изкривяване.  Жалко за културата, жалко и за министъра на културата. Дано не яде утре бой от Кирил (б.р - Кирил Петков)".

Филип Авромов пък направи и видео пародия на клип с Атанасов.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...
Богомил Пешев: Киното създава паралелна реалност и ни дава възмож...
Нинова: Честита Цветница! Нека върбовите клонки внесат в домовете...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).