Детектив хвали полицаите, издирвали удавените поляци

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:45 / 12.10.2014
1065
Българската полиция е работила перфектно по изясняването на изчезването на поляците Йоана и Макс, чиито трупове бяха изхвърлени от морето край Царево и Калиакра. Това каза за "24 часа" най-известният полски частен детектив Кшищоф Рутковски.

"Полските медии писаха, че българските полицаи не са работили достатъчно по случая. Мои подчинени детективи бяха в Бургас след намирането на момичето. Полицаите бяха перфектни и показаха най-висок професионализъм", добави Рутковски. Той е категоричен, че младежите са се удавили. Рутковски е бил ангажиран от родителите на Йоана Станик, която бе погребана вчера.

Според него причината телата да бъдат намерени толкова далеч едно от друго и от брега на Златни пясъци е бурното море. Поляците изчезнаха в началото на септември, след като били в дискотека в Златни пясъци. Тялото на Максимилиан бе открито край Калиакра, а на Йоана - край Царево.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Ето колко от българите нямат банкови сметки
На второ място в Европа: България е след Исландия по брой и дебит...
Звезда е в социалните мрежи, но не с пластичните си интервенции, ...
Хампарцумян за влизането ни в еврозоната: Риск има, ако се появят...
Майката на оцелялата от катастрофата в Пловдив: Стана чудo!
Финансист: Пенсиите могат да бъдат увеличавани и с по-голям проце...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).