Детенце се нуждае от помощта ни

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:19 / 07.07.2017
1331
Читателка потърси Plovdiv24.bg с молба за помощ: "Здравейте, обръщам се към вас с молба за помощ. Дъщеря ми Габриела Маринска е на 4,5 години и има гръбначно изкривяване. В момента то е над 40 градуса. Направихме изследвания в София, но тъй като е много малка, не може да бъде оперирана поне в България. Единственото нещо, което ни препоръчаха, е корсет. Но при такива големи градуси той няма да помогне.. Казаха ни, че чак когато стане на 7, може да се оперира. 

Но дотогава гръбнакът ще се изкриви още повече и ще засегне жизнено важни органи. Затова се наложи да потърсим помощ другаде. Открихме фирма в Пловдив, която подпомага осъществяването на връзката с големи болници в Турция и Израел. Благодарение на тях отпътувахме до Истанбул, където в болница "Флорънс Найнтингейл" бяха направени обстойни изследвания на детето. Казаха ни, че могат да направят операция, с която да изправят гръбнака и да спрат изкривяването. Необходими са ни 46 000 USD за да бъде направена. Сумата обаче е непосилна за нас. Ето за това се обръщаме към вас с призив за помощ. Моля, помогнете ни да спасим Габи. За да може да се радва на едно щастливо и безгрижно детство". 

Може да ни подкрепите, като направите дарение по следния начин:

Банкова сметка:
УниКредит Булбанк
IBAN: BG85UNCR70001523001651
BIC код: UNCRBGSF
Габриела Тодорова Маринска
титуляр: Тодор Николов Марински (баща на Габриела)

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Ето кои пенсионери останаха без добавка за Великден
ЕС смята, че Русия ще се намеси в българските избори
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
Важно за пътуващите! Интензивен трафик на границата на с Румъния
Ето какво показаха проверките на БНБ за заплатите в банките
Президентът наложи вето върху важен закон, засягащ проекти и инве...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).