Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Девите ще постигнат деловите си цели, изключителен успех очаква Везните
Автор: Екип Varna24.bg 08:52 / 06.01.2021Коментари (0)947
©
Дневен хороскоп за 06.01, сряда, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН


Не е изключено в този ден заради лични проблеми да пренебрегнете служебните си задължения. Не го правете, не си струва заради ината ви или повлияни от някого да загубите завоюваните и стабилни до момента професионални позиции. Не бъдете прибързани на работното си място и се постарайте да разрешите професионалните си проблеми навреме. Трудно ще избегнете затруднения в семейните отношения или разногласия с партньорите си, ако пренесете лошото си настроение и в дома си.

ТЕЛЕЦ

Денят ви дава шанс да работите и да постигнете служебните си цели. Ще ви е спокойно, ако вашите колеги са в отпуск. Няма да се разсейвате с приказките им. Избягвайте запознанствата и деловите неочаквани срещи, за да не страдате разочаровани  от нечия некоректност. Уговорените точно за днес делови разговори изискват от вас да сте уверени в исканията си. Рискувате да се провалите заради недоверие в собствената си интуиция. Денят е идеален за пътувания. Вечерта се отдайте на почивка.

БЛИЗНАЦИ

Не се отказвайте от помощта на вашите колеги, защото без тях няма да се справите със задълженията си. Избегнете проблемите в общуването заради заядливите ви изказвания. Успявате да отхвърлите задачите си до края на работния ден. Независимо от нежеланието ви за активна работа, сте удовлетворени от постигнатото и жънете успехи с лекота. Не казвайте на близките си за тях, за да не ви поискат да ги инвестирате в ненужни покупки. Бъдете умерени в критиката като се приберете.

РАК

Пред вас е изключително успешен ден, ако съумеете да се възползвате от възможностите на пътя ви. Без колебание и повече бавене направете скок към нов професионален връх. Ваши съдружници ви гарантират финансови постъпления, които имате възможност да инвестирате доходоносно през следваща седмица. Не се надявайте на запознанство с подходящата половинка, въпреки опитите да ви оженят в началото на годината, но може да ви наложат и подходящото партньорство без да сте съгласни. 

ЛЪВ

Не се тревожете заради появилите се на пътя ви трудности. Който ги е предизвикал да се справи. Не губете вашето време и не подавайте ръка, защото помощта ви няма да бъде оценена. Заемете се с планираните срещи и оформянето на документи и не обръщайте внимание на опитите да ви занимават с проблеми, които не ви интересуват. Обещания, които не сте изпълнил са породили ревност у партньорите ви. Решили са, че сте им изневерили, заради отсъствието ви от семеен празник, на който държат. 

ДЕВА

Ще постигнете деловите си цели, но само като се задълбочите в задълженията си и не допускате да ви натоварват с чужди задачи или да ви разсейват под формата на молби за съвети, които "само вие можете да дадете". Избегнете нежелателни срещи и запознанства с непознати, които от няколко дни се домогват до вашето внимание. Целта им е да ви навредят. Не са изключени трудности в личните отношения, които предизвиквате вие самите. Грозят ви не малко разногласия с партньорите ви. 

ВЕЗНИ

Днес ви очаква изключителен успех, който ви поднася не само възможността да завършите служебните си задачи, а и да стабилизирате финансовото си състояние. Начинанията са успешни, ако не сте прибързани и се съсредоточите в работата си. Не допускайте да ви разсейват с разговори, които не ви засягат и няма как да сте полезни. Посветете вечерта на семейството си, дори и ако ваши приятели искат да сте с тях на заведение. Близките ви очакват от вас повече внимание и е време да го получат. 

СКОРПИОН

В този ден проведете само планираните делови срещи, ако няма как да ги отложите, като не забравяте, че успявате, ако сте практични, внимателни и прозорливи. Прибързаността ви вреди. Не разчитайте на късмета си. Не спорете, ако не сте уверени в правотата си. Не се сърдете на критиката. Успехът е с вас, ако завършите започнатите задачи. Не са изключени неочаквани промени в личните отношения, заради изневяра, която сте разкрили неочаквано, но не сте сигурни, че се е случила. 

СТРЕЛЕЦ

В днешния ден зависи само от вас успешно да разрешете финансовите проблеми, които вече няма как да пренебрегвате. Вашите делови партньори ви изненадват с предложение за допълнителен бизнес. Неочакван спор на работното място ще ви принуди да си кажете мнението, дори и да е негативно, за да го приключите без продължение. Вечерта се отдайте отново на приятни емоции и спокойни разговори с любимите си хора. Бързо и почти безпроблемно сложете край на подтискащите ви конфликти.

КОЗИРОГ

Не се лишавайте от шанса за успешна работа, защото завършване й до края деня ви обещава професионален възход. Откажете се от срещите. Не избързвайте в действията си и преценявайте думите си при публични изказвания. Създайте стабилна основа в материално отношение. Не са изключени безпричинни усложнения в семейните отношения, заради нежеланието ви да отстъпите пред исканията на близките си. Не допускайте да ви изнудват, дори и ако брачната ви половинка се опитва да ви лиши от секс. 

ВОДОЛЕЙ

Ако сте решили да си дадете отдих точно днес ще е по-скоро огромно изключение. Справяте се отлично със задълженията си, ако разчитате само на себе си. Не се доверявайте на съветите на вашите колеги, защото целят да ви създадат проблеми. Деловите разговори са успешни, дори и ако са уговорени неочаквано сутринта. Имате много обожатели, но сте влюбени до уши и не знаете как да споделите чувствата си. Бъдете искрени и се откажете от идеята си да премълчавате. Говорете със сърцето си.  

РИБИ

Не е във ваша полза да провеждате служебни разговори и да уреждате финансиране на вашата фирма, защото партньорите ви и вашите познати все още не са настроение за работа и може да ви подведат. Начинанията са нежелателни. Запознанствата са разочароващи. Планираните пътувания са успешни. Ако сте търговци денят не е особено успешен. Предпазвайте се от загуби. Ваши роднини се опитват да достигнат до отношенията ви в личния ви живот и да ви създадат проблеми с брачната половинка.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: