Деян Каменов: Разбрах, че никога не съм можел да пея и свиря моята музика

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
09:12 / 15.04.2023
487
Разбрах, че никога не съм можел да пея и свиря моята музика. Това каза вокалистът от рок групата DeeStoned Деан Каменов в предаването "Пунш" на радио "Фокус". 

"С D2 тръгнахме като банда да се забавляваме. Всеки си влизаше и правеше каквото искаше. Всеки участваше в процеса. Моите лични музикални предпочитания винаги са били далеч от мейнстрийма. Доста рядко се случваше моя песен да влезе в обращение", каза Каменов. 

Той сподели, че е имал проблеми с гласа и заради това дълго време е трябвало да се възстановява. Именно през този период е преосмислил как да продължи своето развитие в музиката. 

"В един момент се оказа, че тези неща са ме изморили. Усетих категорични промени и проблеми с гласа. Процесът по възстановяването беше доста по-дълъг, отколкото ми се искаше, но ми даде възможност да видя нещата отстрани, да преценя какво съм искал аз, а какво се е случвало в действителност. Разбрах, че никога не съм можел да пея и свиря моята музика", обясни музикантът.

Вокалистът разказа и за своя нов проект. 

"Всъщност Deestoned идва от моята любима банда Queens of the Stone Edge. За мен DeeStoned е да живееш и да правиш музиката, която ти искаш. Тези песни са записвани в домашното студио, което направих. Там си записвам сърцевината на идеите. След това ги направихме с Файчето (Николай Маджаров). Финансирах ги по Национален фонд "Култура" като именно това ми даде срок да ги направя за една година. В началото започнах сам, а след това бързо стана китара и кахон", каза още той.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Здравният министър с актуална информация за коклюша в България, е...
КНСБ: Някои стоки в България са нелогично скъпи
Главчев с важна среща с посланиците на тези страни
Главчев: НАП и Агенция "Митници" започват физическа инвентаризаци...
Остриетата на коалиция "Солидарна България" в кандидат-депутатски...
Учител: Киното предоставя редица възможности на децата да учат и ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).