Директорката на градината в Панагюрище: Дядото се върна и удари два шамара на учителката

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (76)
09:47 / 07.09.2017
1666
Шокиращи снимки обиколиха социалните мрежи. Потресен баща алармира за насилие над детето му в детска градина. Дядото на момченцето отишъл да го прибере и видял синини по лицето му, а детето било неспокойно и плачело. Действието се развива в детска градина "Пролет" в Панагюрище. Там отиде екип на "Здравей, България", който се срещна с родителите, директорката и служители на детското заведение.

Дядото Красимир Налбантов разказа, че учителите му обяснили, че детето е ухапано. В изваденото медицинско пише, че то е насинено в областта на лявата и дясната буза. Инцидентът е станал в 11.00 часа, а никой от родителите не е уведомен за случая. Те са убедени, че става въпрос за побой, а не за ухапване, защото синините стигат по ухото и зад него, а от едно ухапване не може да се получат такива синини. Родителите смятат, че госпожата е била детето.

Учителката отрича да го е удряла. Разказва, че си играело с по-голямо дете и твърди, че е захапано по бузата. Директорката на детската градина твърди, че дядото се върнал и ударил два шамара на учителката, което било прецедент в досегашната й практика. Дядото на момченцето отрича това да се е случвало.


Виж коментарите (76)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).