Див екшън! Един убит и един ранен при стрелба в Костенец!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:29 / 08.09.2017
1239
67-годишен мъж бе убит, а друг бе ранен при стрелба в Костенец днес следобед. Около 17,30 часа убиецът срещнал жертвата си пред тотопункт. Извадил газовия си пистолет, който бил преправен в боен, и стрелял няколко пъти. Мъжът се свлякъл на земята и починал почти веднага от раните си. Стрелецът изпразнил целия пълнител от 8 куршума. Четири от тях попаднали в торса на жертвата. 

При стрелбата, която свидетели описват като хаотична, пострадал и случаен минувач. 25-годишно момче било ранено от рикоширал куршум, който попаднал в крака му. Младежът е без опасност за живота. От шока свидетелите на стрелбата не могли да реагират. Сигнала за драмата подал раненият младеж. Той е откаран във ВМА, пише "24 часа". Пристигналите на място полицаи задържали убиеца, който направил самопризнания. Засега мотивът за стрелбата не е ясен. 63-годишният мъж е обвинен в убийство и опит за убийство.



Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).