Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Днес една зодия е изправена на кръстопът
Автор: Екип Varna24.bg 09:01 / 07.05.2020Коментари (0)1116
©
Дневен хороскоп за 07.05, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Запознанства са причината да се измъкнете от работа, и да отложите разрешаването на проблемите за друг ден. Ако го сторите и сте безотговорни сами ще сте виновни за провала си. За да не си създадете неприятности с вашите началници и колеги се отдайте на задълбочена работа и се справете със задачите си в ранния следобед. При семейните жени проблемите днес може да са с децата, които не са готови да учат отговорно у дома. Не е изключено да сте ревниви, заради дочути клюки. Бъдете търпеливи с любимия си и не настоявайте за сексуални удоволствия, ако му липсва желание.

ТЕЛЕЦ

След проведените срещи и разговори, можете да прецените дали трябва да рискувате с предложените ви инвестиции. Отговорът дайте след седмица. Късметът не е с вас. Денят ви поднася и трудности. Насочете усилията си към основната си цел и не се разпилявайте със странични занимания. Заведете по възможност любимия на ресторант, но най-добре е да приготвите у дома вкусна вечеря, за да съхраните здравето си. Разнообразието ще ви е от полза. Сексът не е ваш приоритет в този ден, въпреки че партньора ви е настроен за интимни мигове.

БЛИЗНАЦИ 

Мнозина от вас ще предпочетат да покажат колко са подтиснати и притеснени, за да получат помощ. По-добре е да се справите сами. Имате отлична възможност да промените нещата във ваша полза. Успехът е с всички вас, ако имате сили да отстоявате правата си и да градите устремно кариерата си. Работили сте много през деня, затова вечерта почивката ще ви зареди със сили, особено ако сте с любимите си. Ако изпитвате желание да се отдадете на сексуални удоволствия, не се колебайте. Ще се почувствате ободрени.

РАК

Сблъсквате се с проблеми и сериозни затруднения, поради желанието ви да поставите началото на нови служебни задачи. По-добре се отдайте на рутинните си задължения. Доведете започнатото докрай, за да не предизвикате финансови загуби. Стабилизирайте позициите си и внесете хармония в отношенията си на работното място, като поканите колегите си на обяд. Опитите ви на всяка цена и на инат да се обвържете с нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания, при това заради вашите собствени действия. Не бива да мъстите чрез изневяра. След това и да съжалявате, вината е само ваша.

ЛЪВ

Сутринта се чувствате отпаднали и склонни към невроза и депресивни състояния, но около обед ще съберете сили и ще сте дейни. Бликащата емоция е единствено във ваша вреда. Начинанията са обречени на неуспехи. Проведете важните делови разговори, ако успеете да си наложите спокойствие. Пазете се от финансови измами. Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Възможно е ново увлечение, за съжаление неподходящо. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото ще ви разкрият.

ДЕВА

Съдбата ви разкрива нови възможности, за да започнете да градите материална стабилност и да се радвате на хармония в отношенията. Не пропускайте да си осигурите спокойствие на работното място. Работата с деловите ви партньори е успешна, ако сте предпазливи при подписване на финансови документи и не обещавате да се включвате в рискован бизнес, уж заради бърза и лесна печалба. Ако сте преценили, че човекът до вас, с когото сте се сближили е мечтания партньор, приятелството ви може да прерасне в любов. Влюбени сте, но не искате да се примирите, че от самото начало се опитва да е водещ в отношенията ви, а може би точно това е полезно за двама ви.

ВЕЗНИ

Начинанията са нежелателни. Не правете бъдещи планове, защото няма да получите подкрепа от вашите колеги. Проверете стабилността на семейния бюджет. Не прахосвайте парите, които получавате днес. Възможни са финансови загуби. Емоцията е причината за разправии, в чийто център сте се оказали случайно, но ви е трудно да се сдържите и да не се намесите. Несемейните жени ще изживеят романтична любов, но нека не бъде кратка. Дайте възможност на мъжа до вас да се почувства щастлив. Сексуалните ви отношения са хармонични. Сексът с любимия ви премахва напрежението и умората.

СКОРПИОН

Не провеждайте лицемерни разговори, ако искате да получите нещо, защото скоро ще блеснете в истинската си светлина. Всички начинания, които започвате прибързано и необмислено са обречени на неуспех. Денят би бил успешен за нови задачи само, ако не сте прекалили с разправиите защото сте се почувствали засегнати от нечии думи. Вечерта оправете отношенията с близките си. Романтична среща ще подобри настроението ви. Любовта ви към обекта на вашите чувства е силна. Уговорете среща с любимите си хора, а сексуалните удоволствия ще бъдат вашата награда, ако сте я заслужили.

СТРЕЛЕЦ

Отдайте се на себеанализ и не поставяйте прибързано ново начало, независимо от желанието ви да блеснете с възможности. Сторете го в късния следобед, ако сте завършили другите си задачи на работното си място. Покажете, че сте перфектни. Бизнесмените да се откажат от обсъждане на инвестиция, само защото не желаят да развалят отношенията си със свои делови партньори. Вечерта ще се радвате на хармония и спокойствие. Бъдете с любимите си хора и не се инатете, усамотявайки се. Не се надявайте на сексуални мигове, ако имате до себе си партньори, които са разстроени от свои преживявания.

КОЗИРОГ

Сутринта ще се сблъскате с проблеми у дома заради неразрешени финансови въпроси. Не спорете и не се карайте с близките си. Не пренасяйте проблемите на работното място, за да не усложните още повече обстановката. Не ви съветвам да разрешавате професионален спор с колегите си, защото те не са благосклонни към вас и ще се почувствате предадени. Внимавайте с романтичните запознанства, мили жени, защото сте във властта на емоцията и нямате реална преценка за хората около себе си. Не изневерявайте. Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.

ВОДОЛЕЙ

Пазете се от предложения на непознати хора за делови срещи и не ги допускайте до себе си. Няма да са във ваша полза, нито в полза на колегите ви, ако са свързани с делови предложения. Проучете добре новите си делови познати, а също и финансовата им стабилност, особено ако имате намерение за задълбочавате отношенията си с тях и да се обвързвате в съдружие. Не пренасяйте лошото настроение в семейството, ако сте имали делови разговор и са ви ядосали. Запознанствата няма да донесат очакваната хармония и продължителна връзка. Любимия ви се притеснява заради нежеланието ви да му докажете чувствата си.

РИБИ

Денят е труден, защото сте обсебени от мисли за романтика и предстоящите нови запознанства и не ви се работи. От вашата упоритост зависи да преодолеете състоянието си и да се заемете със служебните си задачи. Бъдете решителни, но приемете и помощта на вашите колеги. Не проявявайте гордостта си. Ако не разбирате нещо, по-добре попитайте, за да избегнете грешките. Звездите предупреждават несемейните, че е възможен край на романтично увлечение. Новите запознанства са причина да сте завладени от нечие излъчване. Не си позволявайте сексуален контакт още при първата среща, защото последствията ще бъдат необратими.



Още по темата: общо новини по темата: 582
18.04.2024 »
17.04.2024 »
09.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
предишна страница [ 1/97 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
Парламентарни избори 2024
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (416) 14%
Добре, но можеше и по-добре (392) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1606) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: