Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Днес представителите на една зодия трябва да се доверят на интуицията си!
Автор: Екип Varna24.bg 09:02 / 09.03.2020Коментари (0)1345
©
Дневен хороскоп за понеделник, 09.03.2020г., изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН


Вероятно от сутринта в главите ви се въртят много идеи, свързани с кариерата ви и професионалното ви развитие. Ще промените и начина си на живот точно днес при това неочаквано. Заредете се с оптимизъм. Финансовото ви състояние е отлично и ще ви помогне да се почувствате уверени в себе си. Възможни са разочарования ако допускате бързо до себе си хората, с които се запознавате в този ден и ги превърнете веднага в интимни партньори. Сексът няма да ви достави удоволствие, ако не е с хора, които ви обичат.

ТЕЛЕЦ

Ще започнете деня си по един изключително приятен начин, заети със задачите си, с любимите си служебни занимания, в компанията на приятни колеги, които сте подбрали за общите ви задължения. Изпълнени сте с оптимизъм. Работете отговорно, за да заслужите признание и да си осигурите повишение. Опитите ви да спечелите сърцето на обекта на вашите чувства ще се окажат напразни. Не се опитвайте да го привлечете с безкрайни разкази за вашата уникалност. След това ще страдате, че сте го засегнали и трудно ще възобновите отношенията си.

БЛИЗНАЦИ

Усещате неразположение от сутринта, но то е обяснимо и очаквано, защото имате лични проблеми, които сте си създали сами. Въпреки това ви очакват професионални успехи. Бъдете търпеливи и се постарайте да вникнете в това, което правите. Вашето чувство за отговорност и добросъвестното отношение към всичко, което предприемате ще са ви полезни. Не рискувайте. Вечерта бъдете с близките си. Чувствата ви са споделени. Не изяснявайте без причина отношенията с любимите си хора, защото ще се изпокарате. Вечерта ще се лишите от сексуални наслади, заради невъзможност да премълчавате.

РАК

Обмислете още веднъж начинанията преди да направите крачката към тяхната реализация, въпреки че сте се разбързали заради изоставането миналия месец. Не се доверявайте на съвети, които не са ви необходими, а и се опитват да ви ги дават хора, без да имат знания и представа от вашата работа. Отношенията с вашите колеги са добри, ако не отхвърляте мнението им. Ако не сте прекалили с претенциите си и не сте развалили докрай настроението си, очаквайте романтична среща. Сексуалните ви отношения трябва да са в пълен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви.

ЛЪВ

Очаквайте новина за приходи, които не е редно да влагате веднага в нов проект, особено ако не е ваш, а сте решили да съдействате на познат или колега. Следобед сте във форма, въпреки недостига на сън заради напрежението през изминалите дни. Без да се противопоставяте инатливо, се подчинете на новите изисквания на работното място. Ако сте решили да сключвате брак по сметка, можете да срещнете подходящия партньор. Ако имате до себе си сексуален партньори, за да сте сигурни, че сте го привлекли и впечатлили, се съобразявайте с желанията му в леглото, ако не са в противоречие на вашите чувства.

ДЕВА

Не забравяйте да намерите време и да проверите финансовото си състояние, особено ако сте нарушили сериозно вашата финансова стабилност заради непредвидени разходи, но не сте наясно колко сте похарчили. Обмислете начините, чрез които да си осигурите допълнителни приходи и да съумеете да ги умножите. Неочаквани промени в личния ви живот ще засегнат и интимните ви отношения. Прибързаността при вземане на решения ще съсипе любовта ви. Склонни сте да се отдадете на секс със случайни партньори, само за да докажете на себе си, че сте желани.

ВЕЗНИ

Не бъдете прекалено доверчиви към хората и не споделяйте плановете си с непознати. Доверете се на интуицията си и не разчитайте на късмета си, ако искате да успявате. Обмислете всички делови предложения детайлно, за да избегнете разочарованията. Не е желателно да пътувате, дори и ако пътуването е свързано със служебни задължения. Възможни са нови запознанства, които ще прераснат в сериозна връзка. Семейните жени да се пазят от изневяра. Несемейните имат шанс за романтично запознанство, но не ги съветвам да бързат със сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Огледайте се назад и дайте оценка на постиженията си. Изкушени сте да обмислите бъдещите си планове, но ви съветвам да не бързате и да не се занимавате с тях днес. От вас зависи да сте упорити и да отстоявате мнението си, а също така да се борите за правата си и да не допускате странична намеса, която да блокира намеренията ви. Вечерта очаквайте сцени на ревност, която ще ви подразни и депресира. Причината е вашето поведение, което е дало повод за съмнения в чувствата ви. Лишени сте от възможността да изживеете сексуални удоволствия, но сте си виновни сами.

СТРЕЛЕЦ

Денят ви позволява да претворите в реалност някои важни решения, които сте взели в края на миналия месец. Ще изясните отношенията си с вашите колеги. Не прекалявайте с претенциите си към вашите подчинени. Очаквайте материални успехи или новина за повишение, която ще ви изненада приятно. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Намесата на ваши приятели в личните ви отношения ще доведе до раздяла с интимния партньор, ако допуснете това. Не е необходимо да споделяте всичко за сексуалния си живот с тях.

КОЗИРОГ

Заредете се с оптимизъм от сутринта, няма причина да се подтиснати. Обмислете новите перспективи за вашата кариера и професионалното ви развитие. Променете начина си на живот от днес. Възможно е да срещнете трудности, породени от организиране на важно задгранично пътуване. Ще се справите сами, не разчитайте на помощ, за да не ви навредят. Не се сърдете на брачния си партньор, ако ви задава въпроси, свързани с непрекъснати анонимни позвънявания. Прекратете започнатия от вас флирт. Откажете се от съществуващата в момента емоционална връзка, в която липсват чувствата. Сексът не е достатъчен, за да сте щастливи.

ВОДОЛЕЙ

Ще изживеете приятни мигове, отдадени на любимите си занимания, но не се захващайте с хобито си, ако имате спешни задачи. Предстои ви ден на професионални и финансови успехи, които ще изненадат приятно и вас и близките ви, ако сте дейни и не чакате друг да свърши вашата работа. Самочувствието ви е отлично. Разправии с представител на противоположния пол, не са изключени. Приключили сте с интимна връзка, но сте оставили вратата незатворена с надеждата за нов шанс. Няма да се отървете лесно от старата си любов, защото все още се привличате в сексуално отношение.

РИБИ

Имате възможност да превърнете в реалност вашите решения и да оправите отношенията си с вашите близки и колеги, които неизвестно защо отдалечихте от себе си. Направете плановете си до края на месеца. Не бъдете прибързани, ако разговаряте с делови партньори преди да отидете на работното си място. Спечелете човека до себе си, ако искате да създадете семейство, докажете му, че чувствата ви са искрени. Не бързайте да се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия, ако все още не сте готови за тях.ла.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: