Днес ще е по-хладно, температурите падат с няколко градуса

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:28 / 01.08.2015
699
Днес ще преобладава слънчево време. По-значителни увеличения на облачността ще има преди обяд в Източна България, а след пладне над планинските райони, където на места ще превали. По-интензивни ще са валежите в Рило-Родопската област. Вятърът ще се ориентира от североизток, ще бъде слаб, в източните райони до умерен. Дневните температури ще се понижат още малко и максималните ще са между 28° и 33°. София 28°.

Атмосферното налягане ще се повишава.

Над планините ще се развива купесто-дъждовна облачност, на места ще превали и прегърми. По- интензивни и на повече места ще са валежите в Рило-Родопската област. Вятърът по билата ще е от запад-северозапад, в по-ниските части - от изток, слаб. Температурите ще се понижат още и максималната на височина 1200 метра ще е около 23°, а на 2000 метра - около 17°.

По Черноморието преди обяд ще има значителна облачност и на места, главно по северното крайбрежие ще превалява. След обяд облачността ще намалее до незначителна. Ще духа умерен североизточен вятър, който през деня ще отслабне. Максимални температури 29-30°, температурата на морската вода е 25-28°, вълнението на морето ще е 2-3 бала.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Петима са задържани у нас за злоупотреба с еврофондове
Разследват имотни измами, свързани с бившия полицай, осъден за уб...
Борисов обясни на Делян Добрев защо е направил сглобката
Служебният премиер: Беше постигната договореност за допълнителни ...
Делян Добрев в Хасково: Не живеем в облаците като тях с пици на к...
Ето ги верните отговори на матурата по БЕЛ за зрелостниците


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).