Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Дни преди да загине Феята публикува зловещо предчувствие в мрежата
Автор: Екип Varna24.bg 08:26 / 05.09.2019Коментари (5)2387
©
"Мразят ни, майко, мразят ни всички, защото нашият живот е на 2 гуми. Хвърчим с 200 км по улиците и караме по ръба на живота". Това пише сякаш пророчески във фейсбук Христо Тепавичаров-Феята, само 53 дни преди да се разбие с мотора си на кръстовището на столичния булевард "Цар Борис III" и ул. "Академик Иван Гешов" към 4 часа във вторник.

При катастрофата загина и седналата зад Христо негова съпруга Мария, която през март го дари с трето дете. Сега хлапетата остават сирачета.

Половинката на моториста редовно хокала своя любим, че я возил и с 280 км/ч, а сестрата на Тепавичаров напомня, че Господ го е спасявал при други падания с мотора. Феята е администратор на фейсбук групата мотористи "Айляк Райдърс" и е известен с ексцентричния си нрав, пише лупа.бг.

"Беше много щур, човек на границите. Но голям добряк, светъл човек, не правеше лошо никому", пишат за него приятелите му.

Христо и Мария са добре познати на съседите си в квартал "Лагера", където често се разхождат с децата и кучето.  Смъртта им предизвика вълна от съболезнования на близки и приятели в социалните мрежи. От най-големия столичен мотоклуб "София Райдърс" организираха снощи поклонение на лобното място на Феята и жена му, където бяха поставени цветя, свещи, бира и цигари.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е, той вече подмина ръба на живота.Дано това накара колегите му моторджии да се се замислят малко.
0
 
 
Преди малко по бул. Левски профуча един с над 100. Караше от крайно ляво до крайно дясно платно, като явно лавираше около колите. А познайте какви чувства изпитват към него шофьорите.
на 05.09.2019 г.
+2
 
 
"Мразят ни, майко, мразят ни всички, защото нашият живот е на 2 гуми. Хвърчим с 200 км по улиците и караме по ръба на живота". и до какво го доведе това. Няма да ги мразим , ако го правят на отделените за това места , там където не застрашават никого, освен себе си , а не публично сред хора и не може да бил толкова тъп да помисли , че с такава скорост ,ще кара и жена си - ако беше останал жив, сигурно и децата си би карал - това е безрасъдство и съответно си понесъл наказание.... Водачи на какъвто и да било транспорт запомнете , че в града да караш с над 100 ( на места може, макар че в града скоророста трябва да възможно най-ниска) е опасно и застрашавате не само себе си , но и околните... Дано никой не боготвори идеята на Феята за живота на 2 гуми (или повече) и водачите да осъзнаят , че на човек му даден един живот и да го пропилява по такъв безсмислен начин не си заслужава...
0
 
 
Аз познавам и рокер на 67г. Мир над праха им!
+1
 
 
Добряк, с 3 деца и с 200км/час по пътищата.... Че и с жена си на мотора. Е, сега по-щастлив ли е? От цялата работа ще страдат дечицата...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: