Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Добри приходи за една зодия, проблеми в службата за друга
Автор: Екип Varna24.bg 08:40 / 24.11.2020Коментари (0)1253
©
Дневен хороскоп за 24.11, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Насочете усилията си към обогатяване с информация в различни области на живота извън вашата професионална насоченост. Запишете се в образователни курсове, без значение от годините ви и професионалната ви позиция. Осъществете всичките си професионални цели за деня. Възможни са приходи, както и нови изгодни предложения. Дебнат ви конфликти с вашите близки. Причинени са отново от недобронамерени хора, които ви завиждат на отношенията. По-добре е да ги отминете с гордо мълчание, дори и ако трябва да се откажете от сексуалните удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

В този ден облаците над главата ви ще се разсеят и ще погледнете към бъдещето с повече оптимизъм. Посъветвайте се дали трябва да промените някои клаузи в подготвените договори. Ще усетите прилив на енергия, която ще ви помогне да се справите с всяка възложена ви работа. Сделките, които сключвате са успешни. Подтиснати сте, прибрали сте сте уморени и искате да си отпочинете, но след като е във ваша полза, а и за да съхраните добрите отношения в семейството, си заслужава да положите усилие и да отидете на гости на ваши приятели и да уважите техния личен празник. 

БЛИЗНАЦИ

Анализирайте действията и грешките си, въпреки че не сте склонни да се подлагате на самоанализ и да признаете дори пред себе си грешките, които сте допуснали. На работното си място очаквайте осъществяване на полезни делови контакти и професионални успехи. Юридически проблеми намират добро решение. Следобед посетете свои делови партньори, с които имате възможност да уговорите нова съвместна дейност. Не се учудвайте, ако по някакъв начин сте засегнали брачната си половинка, без да искате сте отправили обидни думи. Извинете се, за да не реши да ви изостави и да не се лишите от мечтата за секс и романтична вечеря. 

РАК

Рутинни задължения заемат голяма част от мислите и времето ви. Днес оказвате силно влияние върху колегите си, но този факт не ви дава право да ги използвате заради материалните си стремежи. Трудностите в последните дни са ви притеснили. Проявете търпение и сдържаност и ще видите как всичко набелязано постепенно се осъществява с успех. Пътувайте и не се колебайте да поканите с вас и любимите си хора, дори и ако заминавате зад граница! Имате малка надежда да изясните причината за нередовния си сексуален живот и докато сте на път, без притеснения да го възстановите. 

ЛЪВ

Предстои ви изясняване на отношенията на работното място. Сутринта ще се ядосате, че ви пречат да осъществите плановете си заради капризите на ваши колеги. Следобед пристъпете към изпълнение на най-важните си задачи и подгответе документите за подпис. Обмислите разширяване на дейността си. Ако сте семейни и от известно време е настъпило охлаждане на чувствата ви, се постарайте да постигнете отново хармония. Несемейните, които имат сериозна връзка също да се постараят да я стабилизират. Сексът ще ги стабилизира.

ДЕВА

Денят е благоприятен за обогатяване с нова служебна и интересна за вас информация. Възможни са сблъсъци с ръководството, но ако сте търпеливи и знаете какво искате, ще изясните проблемите без много усилия. Въпреки, че не ви се работи се постарайте да бъдете активни, ако вашата намеса е от значение за авторитета ви. Следобед се заемете със семейните си задължения, бъдете мили с близките си и ако прецените, че ще ви се отрази добре, пътувайте. Късметът може да ви изневери. Вечерта се усамотете в компанията на най-близките си хора.

 

ВЕЗНИ

Ще отхвърлите много работа, но резултатите няма да ви задоволят. Няма да сте доволни и от подписаните договори и споразумения, но те ще ви донесат добри приходи. Възможни са грешки, които с усилие ще поправите. Бъдете особено внимателни към новите предложения. Жените да внимават при работа с делови документи. Отношенията с любимите ви хора са хармонични и ви радват със спокойствието в дома ви. Интимните мигове са възможни през целия ден, не само вечерта. Сексът не изисква планиране в точно определени часове. 

СКОРПИОН

Стабилизирайте постигнатото в служебен план и не поставяйте ново начало. Целеустремеността ви и творческият подход ще доведат до добри резултати в работата, ако сдържате емоциите си, в чиято власт сте от сутринта. Не сключвайте сделки. Ако ви предлагат нова работа, не бързайте да я приемете, без да сте сигурни, че отговаря на очакванията ви. Пътувайте дори и на близо и се разнообразете заедно със семейство си. можете да гостувате при ваши роднини или приятели, или да се видите с възрастните си родители. Не се лишавайте от интимни мигове и сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Обмислете начинанията с вашите колегите си и проведете разговорите си на работното място. Не се изкушавайте да предприемате инвестиции, които не сте обсъдили с ръководството. Трудностите на работното място и тези, които са свързани с бизнеса ви преодолявате с лекота, ако повярвате в силите си. Следобед пътувайте с близките си или просто си почивайте у дома, без да каните гости или съседите си. Вечерта рискувате да пропуснете секса заради досадниците, които сте пуснали в дома си. Чувствате се предадени, но това са поредните ви глупави самовнушения. 

КОЗИРОГ

Сутринта поставете началото на обмислените нови задачи, които ще ви донесат признание и материални успехи. Денят позволява да пристъпите към сключване на сделки, особено ако са свързани с финанси. Ще направите голяма крачка по пътя към поставената важна за вас цел, която ще ви дава сигурна работа и през следващата година. Ядосани сте на близките си заради неизпълнени обещания, но те не са разбрали че имат срокове. Обземащият ви гняв ще ви отдалечи от половинката ви и ще ви лиши от сексуални наслади и романтични мигове. 

ВОДОЛЕЙ

Пригответе се за  запознанства, които няма да ви бъдат приятни, но са наложителни. Не допускайте лошото настроение да попречи на професионалните ви успехи. Не се вживявайте във всяка казана дума и не прекалявайте с критиката на работното си място, само защото не сте доволни от някого или нещо. Вечерта възстановете хармонични отношения в дома си, за да не изпаднете в депресия заради невъзможност да овладявате нечии емоционални интриги. Във ваша власт е да бъдете чаровни и неустоими и да се отдадете на сексуални удоволствия. 

РИБИ

Днес сте притеснени от поредните неочаквани препятствия появили се на пътя ви, но причината не зависи от вас и няма как да ги надмогнете сами. Примирете се и се занимавайте с други задачи, които зависят само от вас. Пазете се от самохвалство и не се поддавайте на ласкателства, целящи да измъкнат информация за идеите, които имате. Почивайте си и си създайте положителни емоции в компанията на любимите си хора. Ваше е правото на избор дали да се разделите с интимната си половинка, ако вече не сте удовлетворени в сексуално отношение.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: