Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Доброволци от Войнски съюз "Васил Левски" се обучаваха край Варна
Автор: Екип Varna24.bg 16:34 / 26.07.2016Коментари (3)2242
"След опита за преврат в Турция възникна още по страшна опасност. След тези събития , тя вече не може да се счита за сигурна страна и това ще даде шанс на трите милиона и половина емигранти да се втурнат масово към България помитайки всичко по пътя си. А след като правителството на Сърбия официално обяви, че от началото на годината през България са влезли над сто хиляди емигранти, които Унгария отказва да пропусне, то днес изпраща армията и полицията да затворят тотално границите си с България и Македония. Това означава че ако ние сами не вземем нужните мерки за да спрем милионите емигранти които ще нахлуят в България, няма кои да ни помогне и те завинаги ще останат в страната ни, превръщайки я в пустиня". Това пише на Фейсбук страницата си Войнски съюз "Васил Левски".

От там става ясно, че във връзка с всичко, което се случва, доброволци са провели 12-часово тактическо учение край Варна в неделя.

"Днес, в покрайнините на гр. Варна, се проведе учение, на част от групите, от регион Варна. Изненадата, която нямаше как да съобщим по рано, бяха чуждестранните наблюдатели и журналисти!

Поради изключително сложната обстановка в Турция, както и с ескалиране на терористично напрежение в Европа, се наложи ускорена подготовка на наши кадри!

За да проверят методите, техниките и стратегиите за подготовка, на доброволците от Воински съюз "Васил Левски", на гости ни бяха специалисти от SAS-Великобритания, както и други западни специалисти! От съображения за сигурност, не нямаме право да оповестяваме имената им!", се посочва още в социалната мрежа. 









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 27.07.2016 г.
0
 
 
. Имам няколко въпроса към тези хора: - Как при кризисна ситуация ще действат ? - При каква кризисна ситуация ще действат ? - Под командването на кого ще действат ? - Как ще се съгласуват с действията на БА ? - Каква им е крайната цел от действията ? ( Все пак ще е сравнително глуповато ако не се сработят с БА, и примерно някоя от гаубиците изпрати снарят в тяхна посока буквално добавяща ги към фона, нали ? ) Ако толкоз желаят да защитават родината е най-добре да постъпят в БА според мен. Останалото е глуповата игра със сравнително лоши за тях последици, зле менаджирана и пропагандирана от външни фактори.
Aнонимен
на 27.07.2016 г.
0
 
 
Новите Бисер Петното и ко...
0
 
 
Смешковци, които си играят с огъня.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Евроизбори 2024
Бум на коклюш в България
Специализирани полицейски операции в страната
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: