Доброволци от Войнски съюз "Васил Левски" се обучаваха край Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
16:34 / 26.07.2016
2247
"След опита за преврат в Турция възникна още по страшна опасност. След тези събития , тя вече не може да се счита за сигурна страна и това ще даде шанс на трите милиона и половина емигранти да се втурнат масово към България помитайки всичко по пътя си. А след като правителството на Сърбия официално обяви, че от началото на годината през България са влезли над сто хиляди емигранти, които Унгария отказва да пропусне, то днес изпраща армията и полицията да затворят тотално границите си с България и Македония. Това означава че ако ние сами не вземем нужните мерки за да спрем милионите емигранти които ще нахлуят в България, няма кои да ни помогне и те завинаги ще останат в страната ни, превръщайки я в пустиня". Това пише на Фейсбук страницата си Войнски съюз "Васил Левски".

От там става ясно, че във връзка с всичко, което се случва, доброволци са провели 12-часово тактическо учение край Варна в неделя.

"Днес, в покрайнините на гр. Варна, се проведе учение, на част от групите, от регион Варна. Изненадата, която нямаше как да съобщим по рано, бяха чуждестранните наблюдатели и журналисти!

Поради изключително сложната обстановка в Турция, както и с ескалиране на терористично напрежение в Европа, се наложи ускорена подготовка на наши кадри!

За да проверят методите, техниките и стратегиите за подготовка, на доброволците от Воински съюз "Васил Левски", на гости ни бяха специалисти от SAS-Великобритания, както и други западни специалисти! От съображения за сигурност, не нямаме право да оповестяваме имената им!", се посочва още в социалната мрежа. 


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Министър Кондева с важна новина за изграждането на Национална дет...
Голям български производител придоби 100% от акциите на италианск...
Пенсионерите у нас може да останат разочаровани!
Пеевски категоричен: Няма да допуснем България да бъде употребява...
Двегодишното дете от Враца може да се движи, травмата била изключ...
Стана ясно колко души са загинали при трудови злополуки в Българи...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).