Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
јнализи
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
ƒоц.  унчев: ќбстановката се подобр€ва, р€зко се подобри и работата във ¬арна!
јвтор: ≈кип Varna24.bg 09:11 / 26.08.2020 оментари (11)1965
©
ќбща работна група на министерствата на здравеопазването и образованието се опитва да направи подробно описание на начина на действие в различни ситуации в училищата и детските градини. Ќад€ваме се това, което ще представим до кра€ на седмицата, да улесни работата на колегите, работещи в училища, градини и €сли, каза в —утрешни€ блок на ЅЌ“ доц. јнгел  унчев - главен държавен здравен инспектор.

"ћного добре се работи в ѕловдив, Ѕургас, —офи€, р€зко се подобри работата във ¬арна в ƒобрич. ¬сички вече имат предпазни средства, колкото им тр€бват. ƒоста по-подготвени сме от преди. “ози извънреден начин на работа натоварва твърде много", каза†  унчев.†

“ой за€ви, че информаци€та за имунизационни€ статус на децата, както и за т€хното състо€ние в момента, е особено важна и необходима. «атова ще бъде направено всичко възможно, за да бъдат улеснени родителите и да се избегне струпване пред кабинетите на личните лекари, увери главни€т държавен здравен инспектор.

"»ма основни правила, които важат за всички и навс€къде... ћаските бихме ги препоръчали не в клас, не по време на час, а при струпване на децата в много по-големи групи", добави той.

ѕо думите му се налага удължаването на извънредната епидемична обстановка, независимо от подобр€ване на ситуаци€та в Ѕългари€ през последните две седмици.

"≈пидемичната обстановка се налага тогава, когато има услови€. —итуаци€та в ≈вропа не се подобр€ва особено много. «а щастие, през последните две седмици се подобр€ва значително в Ѕългари€. јко процесът стане стабилен и се задържи тенденци€та за намал€ване, можем да помислим за неудължаване след кра€ на септември. ¬ момента н€маме никакви данни за такова подобр€ване, което да позволи да прекратим извънредната епидемична обстановка", об€сни д-р  унчев.ќще по темата: общо новини по темата: 10028
30.07.2021 »
30.07.2021 »
30.07.2021 »
30.07.2021 »
30.07.2021 »
30.07.2021 »
предишна страница [ 1/1672 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
ќсвен подкупите които получаваш за предателството над ’ипократа, нещо друго виждаш ли..Ќ≈...“ака че и тебе майка те е раждала..ќгледай около теб, на л€во, на д€сно...»ди на гробищата за 30 ћин..¬иж и там кво става..ѕък тогава пак говори глупости
0
 
 
ј кой ще поеме отговорност за последиците от вашата работа?
0
 
 
 ј  “ј ј ќбстановката се подобр€ва, а се продължава карантината??? Ќяћј Ћќ√» ј !!!
0
 
 
явно има още много хл€б в карантината/и салам/
0
 
 
ќбстановката се подобр€ва,за това карантина до кра€ на септември.../добре сме, ама ще се оправим.../
0
 
 
Ќе е сигурно какво се работи в ѕловдив
0
 
 
ћалко не е по темата, но понеже кметът ƒимитър Ќиколов ме блокира когато му зададох въпрос за установените от прокуратурата 7 незаконни постройки в сара€ на ƒоган, включително и на държавни имоти, незаконно пристанище и кейова стена, незаконна ограда, нерегистриран плаж и още много нарушени€ на общинската и областната администраци€, ще продължавам да задавам този въпрос, където имам възможност рЯШГ.  ато човек, гласувал за насто€щи€ кмет, мисл€, че имам право да получа отговор.
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ёли 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
ѕарламентарни избори 2021 г.
Ћ€то 2021
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
ќлимпийски игри “окио 2020
√рипна епидеми€ обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справ€ ќбщина ¬арна с овлад€ването на последиците от проливните дъждове?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: