Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Договор между Мангъров и жена му преди раздялата! Скандалният доцент запазва милиони чрез майка си
Автор: Екип Varna24.bg 14:25 / 21.02.2021Коментари (18)34330
©
Щастливо разделен със съпругата си е скандалният отрицател на мерките срещу коронавируса и ваксините доц. Атанас Мангъров. Медикът и половинката му Анна не са заедно от цели девет години, след като осъзнават, че след десетилетия брак няма какво повече "да си кажат", обясняват техни познати.

По това време четирите им деца вече са големи и поели по собствен път. Това още повече улеснява плановете на съпрузите всеки да заживее собствен живот. След откровен разговор двамата решават, че няма нужда да си губят времето по съдилища, за да се развеждат официално. Това не спира подялбата на семейното имущество. За целта Атанас и Анна Мангърови сключват брачен договор, в който нещата подробно са уредени. 

Самият договор е сключен пред нотариус в края на април 2012 г. Според условията съпругата запазва за себе си два апартамента в центъра на София. За Мангъров остава един съпоставим като квадратура, който също е в центъра на столицата и струва стотици хиляди левове. 

На пръв поглед скандалният инфекционист изглежда прецакан от подялбата на семейното имущество. На практика нещата стоят по малко по-различен начин. Оказва се, че доцентът успява да задържи за себе си други имоти, оценявани на милиони левове. Врътката е възможна заради факта, че те се водят на 98-годишната му майка. Дали обаче само баба Елена е давала пари за тяхната покупка, или средства са излизали и от бюджета на Анна и Атанас Мангърови, остава мистерия. Още повече, че част от тях са изплащани от самия Мангъров по време, когато бюджетът му все още е общ със съпругата Анна. 

Такъв е случая с огромния апартамент на баровската столична ул. "Оборище". Имота в топ центъра на столицата е с площ 174 квадрата и към днешна дата струва близо милион лева. Баба Елена купува гигантското жилище от дъщерята на Апостол Карамитев - Маргарита. По същата схема с ипотечен кредит изплащан и от доцента старицата купува и друг огромен апартамент в София и магазин, вила до Боровец и жилище в Пловдив. 

Самият доцент, след като прави кариера, също лично си купува още няколко апартамента и гаражи в София и Бургас Тяхната стойност е стотици хиляди левове, но едва ли представлява проблем за човек, който се хвали, че взема по 200 лева на частен преглед. 

Останалото за баба Елена богатство, оказва се, не разваля отношенията между разделените съпрузи Анна и Атанас Мангърови. "И до днес още се обичаме. Чуваме се често, почти всяка седмица, но всеки от нас има нов живот", лаконичен е скандалният доцент. 

Той разказва, че среща Анна още в студентските си години. Любовта им тръгнала покрай услуга, която тя му направила. Докато бъдещият доктор подготвял дисертацията си, нямало кой да обработи статистическите данни към нея. Негов познат го насочва към "една засукана красавица", която с голямо удоволствие решава проблема. От таблица на таблица стават и гаджета. Анна вече има един брак зад гърба си с дете, но това не спира напористия Мангъров. След кратко ухажване те стават семейство, а бъдещият топ инфекционист се сдобива със заветното при комунизма софийско жителство, пише "Уикенд".



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 22.02.2021 г.
0
 
 
Да си жив и здрав Мангъров внасяш по малко спокойствие в мрака на онези маркообесници който ни навряха в кучи г*з. Няма да гласувам за теб или АБВ аз съм на противоположна страна но ти пожелавам успехи в начинанието ти.
Aнонимен
на 21.02.2021 г.
+1
 
 
Мангър, умрелите по твоя вина българи и техните роднини и приятели ще имат последната дума. Трупал си, трупал си, ама да не се окаже, че си трупал камъни за своя гроб
-1
 
 
1. Не е скандален, а е супер професионалист. 2. Престанете да го плюете, защото не можете да се мерите дори със сянката му, камо ли с него.
+1
 
 
Ако се разровят в данъчните декларации на тоя шибек едва ли ще е ясно как по тях с декларираните му доходи се купуват толкова жилища. Ние сигурно пасем трева,затова и майка му е собственик :) Щом може да пристанеш на дебила Гумен Путков да му станеш кандидат дУпетат от партията ,значи можете да си представите що за тъпа,червена маймуна става въпрос.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (411) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (566) 19%
Пълна трагедия (1588) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: