Дойде ли краят на този идиличен брак?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
21:46 / 17.05.2023
2708
Крахът на идиличния (по думите й години наред) брак между Антония Петрова и Ивайло Батинков обещава да се превърне в бестселър. Много светски двойки са се разделяли пред очите на медиите, но харпия като Тоца трудно се среща. Още повече, когато причината за края на брака не е тя, а изневярата на мъжа й, пишат различни издания.

Както вече се разбра, Батинков кръшнал на бившата Мис България и то не просто кръшнал, ами въртял любов от месеци. Сещате се какво е направила Петрова като е научила (макар и на нас да ни е бедна фантазията)...

Близки до Антония разкриха, че тя е попиляла мъжа си и му се е заканила яко. Тоца обещала да го ошушка до стотинка и да му вземе всичко, ако не се споразумеят и не я остави да работи в общата им фирма. Всъщност фирмата си е на Батинков, но като негова съпруга, Антония се уреди на супер пост.

В мрежата, от много време насам, тя е спряла да поства каквито и да било лични снимки - което бе абсурдно за нея доскоро, а публикува само рекламни материали на фирмата им.

"Ще ти направя живота тъмночерен! Ходи си при любовницата, чакай я и прави, каквото искаш, но парите са за нас - за децата ти и за мен, която съм ги родила. Ако си мислиш, че съм някоя глупачка, която не си знае правата и какво й се полага, чудовищно бъркаш", креснала Тоца на неверника, разкриват близки до тях източници.

Госпожа Батинкова стана на 39 години на 13 май, но и по този повод тя не публикува нищо в социалните мрежи, където по принцип залива с фотоси от различни места и събития.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6918):
06.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
Още новини от Национални новини:
Премиерът Главчев даде казуса с "Мама и Аз" на службите
Германско икономическо издание: Готова ли е България за еврото? "...
Затварят част от магистрала "Тракия" за 2 седмици, вижте къде
ПП-ДБ се регистрираха за изборите 2 в 1, Никола Минчев коментира:...
ПП-ДБ определи водачите на листите за парламентарния вот и кандид...
Светослав Бенчев: От 1 март 2025 г. няма да има бензин на територ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).