Докъде стигнахме! Деца нападнаха пощальон, откраднаха пенсиите на хората!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:16 / 09.06.2022
974
Арестуваните са трима непълнолетни, нападнали и ограбили пощенски служител в Първомай. Сигналът за престъплението е подаден след 15 ч. вчера на тел. 112. Според предварителната информация, докато разнасял пощенски пратки и пари за изплащане на пенсии, на една от улиците куриерът бил нападнат и повален на земята, а от ръцете му издърпана служебната чанта, в която имало над 3000 лева.

Сформираният незабавно екип от районното управление стартирал активни оперативни и издирвателни действия, които три часа по-късно били белязани с успех. В полицейския арест са отведени тримата тийнейджъри, а от тях е иззета отнетата чанта с цялото й съдържание на пощенски материали и пари.

По случая е образувано досъдебно производство, а към материалите са приобщени множество веществени доказателства. Уведомена е Районна прокуратура – Пловдив и работата продължава разследващ полицай от РУ-Първомай.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Йотова с първи коментар за промените в хазарта
Кой ще получи четворна и двойна надница по празниците?
Хиляди полякини атакуват това лято нашето море
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...
Експерт: Таванът на надценка на даден продукт е лошо решение, ням...
КТ "Подкрепа": Бедността у нас вече се превръща в хронично заболя...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).