Дрогиран мотоциклетист без книжка си спретна гонка с полицията в Бургас

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
08:48 / 13.07.2021
966
В събота около 22.50 часа на бургаската улица "Индустриална", служители от Първо районно управление – Бургас подали сигнал със "СТОП палка", светлинен и звуков сигнали на водача на мотоциклет, с бургаска регистрация. Той обаче не се съобразели с полицейските разпореждания, увеличил скоростта си и продължил да се движи към ул. "Чаталджа" и пътен възел "Юг". Спрян е след кратко преследване, като е установено, че водач на мотоциклета е 37-годишен криминално проявен бургазлия, който няма свидетелство за правоуправление. Негов спътник бил 30-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия.

Водачът е тестван за употребата на алкохол, който бил отрицателен, но при теста за упойващи и наркотични вещества дал положителна проба за употреба на амфетамин и метамфетамин. 37-годишния бургазлия отказал да даде кръв за химичен анализ и е задържан за срок до 24 часа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
Дезинформация: Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха: Лихвите по депозитите ще се вдигнат!
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).