Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Дългоочакваната мечта на една зодия днес може да стане факт
Автор: Екип Varna24.bg 09:02 / 15.01.2021Коментари (0)1010
©
Дневен хороскоп за 15.01, петък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

В личния живот не бързайте да слагате край на отношенията си и да поставяте ново начало. На работното място завършете започнатите задачи. Ще възникнат проблеми, които се налага да разрешите, но без подкрепата на вашите колеги, които завистливо отказват да застанат до вас и да ви подадат ръка. От вас зависят бъдещите ви успехи. Ще се чувствате добре сред семейството си. Нараства желанието ви да се справите с обтегнатите отношения в роднинското си обкръжение и да постигнете мечтаната хармония в отношенията си. Естествено е желанието ви да се отдадете на интимни изживявания. 

ТЕЛЕЦ

Бъдете особено внимателни, ако сте зад волана в този ден, особено при делови пътувания. Разсеяни сте. Не са изключени автопроизшествия. На работното си място не проявявайте егоизъм. Разпределете си добре времето, за да успеете и да се справите със задачите си  до края на работния ден и след това да си почивате. Вечерта си останете у дома или излезте на разходка в парка, стига времето позволява това, но не ви съветвам да посещавате заведения. Вечеряйте у дома и се отдайте на почивка и, ако имате настроение, на сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Ще се радвате на спокойствие и на новина за приходи. Завистта на вашите неприятели ви изнервя. Не се впечатлявайте, ако искате да си спестите разправиите. Не пътувайте дори и ако имате уговорени служебни срещи и се налага да сте зад волана! Ако сте задължени да заминете някъде, ползвайте обществения транспорт. Не рискувайте. Проблеми в семейните отношения заради ревността на половинката ви към ваш флирта, който е моментен и не създава проблеми, ще предизвикват агресивното ви поведение. Вечерта се откажете от опитите за интимност и сексуални мигове. Виновни сте си сами. 

РАК

Възможен е конфликт с роднини - причина за притеснения в личният ви живот, които ви разсейват и ви пречат да сте продуктивни на вашето работно място. Обмислете промените, които искате да наложите. Анализирайте действията си и не допускайте такива, които рушат авторитета ви. Песимизма ви може да стане причина за проблеми. Деловите срещи и разговори са успешни. Не се карайте с близките си без значение дали причината е вашето настроение или някой у дома ви е ядосал. Спокойно разрешете семейните проблеми. Вечерта си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия, ако не сте във форма. 

ЛЪВ

Трудностите преодолявате с лекота, ако анализирате събитията и сте избрали правилно поведение спрямо опонентите си, но не и ако сте заядливи и готови да се борите с невидими неприятели, но съществуващи във вашата фантазия. Бъдете разумни и отговорни. Не провеждайте делови срещи и разговори, за които знаете, че ще ви донесат разочарования. Не разчитайте на късмета си. Семейството ви се нуждае от подкрепата ви, а вие отказвате да я дадете. Не допускайте ново отдалечаване на интимната си половинка и не се лишавайте от секс. Несемейните, които са срещнали подходящата половинка, могат да се решат да сключат брак.

ДЕВА

Очаквайте предложение за нова работа, но старото работно място. Съветвам ви  да не давате прибързано съгласието си и да не предприемате промяната до края на този месец. През целия ден ви очакват блестящи изяви, но се пазете от разочарования в личен план, заради завистта на ваши роднини, която ви преследва за пореден път. Следобед не са изключени проблеми със съседите ви, заради завист и опит да създадат интриги в семейството ви. Бъдете търпеливи и сдържани. Децата ви се нуждаят от вниманието ви.  Възстановете хармонията в семейните отношения, за да не се лишите от сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Убеждават ви да се включите в рисковани начинания. Откажете ги без колебание, а когато се освободите от досадниците и се приберете у дома се отдайте на почивка. Обстановката на работното ви място не е особено благоприятна заради вашите прибързани действия, но следобед  ще грейне слънце следобед и ще ви върне спокойствието. Семейните да поемат вечерта отговорностите си и да не лишават от внимание брачната си половинка. Несемейните да не се затварят у дома, ако искат да срещнат подходящия партньор. Ако сте се запознали днес с човек, който ви привлича, не бързайте със сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН

Намерете начин да изясните недоразуменията, възникнали в семейството ви предишния ден, защото ви потискат. Успехът и добрите приходи днес са за търговците. На работното място бъдете внимателни в думите и действията си. Ако критикувате и иронизирате колегите си ще си спечелите врагове, а помощта им ви е необходима. Почивката вечерта е задължителна затова останете с близките си и не канете гости в дома си. Отдайте се на интимни разговори с половинката си, отдавна не сте имали тази възможност, но и на сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Не се съмнявайте в искреността на вашите близки и приятели. На работното си място поднесете новите си идеи и ги обсъдете с вашите колеги, без да налагате насила мнението си. Ефектът може да е обратен. По-добре не провеждайте делови срещи и разговори и ги уговорете за следващата седмица. Не взимайте прибързани решения. Избягвайте изясняването на семейни проблеми, разправиите с партньорите или с приятелите си. Вашата мнителност ви създава проблеми и недоразумения в личния живот и ви лишава от сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Вашата щедрост в този ден води до неочаквани но болезнени финансови загуби. Не прекалявайте с покупките и не харчете за ненужни вещи и бързо развалящи се продукти. Не е нужно да се презапасявате, само защото някой около вас го прави. Бъдете внимателни, ако се налага да сте на работното си място. От сутринта сте разсеяни и трудно се справяте със задачите си. Няма да ви липсват интересни запознанства. Ако не сте семейни ще срещнете своята половинка. Вечерта очаквайте романтична среща. Можете да сключите брак или да обявите годежа си. Не се лишавайте от сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ 

Денят изисква от вас преди всичко да се грижите за себе си, за постиженията и за успехите си, а след това, ако имате възможност и за околните. Не спорете с колегите си, ако не сте сигурни във верността на информацията, която ви поднасят. Независимо от нежеланието ви за активна работа, сте удовлетворени от постигнатото и жънете успехи с лекота. Имате благоприятната възможност, ако не сте семейни, да създадете семейство или поне да срещнете подходящата половинка. За избралите деня за сключване на граждански или църковен брак, звездите обещават щастливи години съвместен живот и сексуални наслади още тази нощ. 

РИБИ

Бъдете търпеливи и отговорни към семейните си задължения и не бягайте от текущи ремонти, които е добре да организирате днес, защото ако ги забавите, те ще са причина за огромни разходи. Не губете решителността си, ако сте на работното си място и използвайте възможността да блеснете с уменията си. Отношенията ви са хармонични. Не ги съсипвайте с безпочвени съмнения и ревност. Прибързаните промени заради изневяра са недопустими. Несемейните могат да създадат семейство. Семейните да се отдадат на сексуални удоволствия, защото денят е отличен за зачеване на дългоочакваното дете.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Виж още:
Актуални теми
България в еврозоната
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: