Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Дъщерята на Андре Токев спасява бизнеса му
Автор: Екип Varna24.bg 16:51 / 26.01.2022Коментари (0)1042
©
Елиза Токева, малката дъщеря на известния готвач Андре Токев, който беше хванат да кара пиян, ще управлява ресторанта на татко си, докато той излежи ефективната си присъда зад решетките до август тази година. Нейна дясна ръка ще бъде майка й Мария, която помагаше на мъжа си още когато популярният кулинар отвори собствен гурме ресторант през есента на 2015-а на "Околовръстен път“.

През 2020 г. той го премести на пъпа на София. До неотдавна съпругата съдействаше с организацията, а Елиза се грижеше за страницата на заведението в интернет. Докато беше под домашен арест, от ноември м.г., Токев не спираше да развива своя бизнес. След като влезе зад решетките, двете жени ще се заемат с ресторанта му, който продължава да се радва на посетители, въпреки високите цени на изисканите гурме специалитети. Елиза вече има опит, защото има малко заведение, в центъра на София, което отвори преди пет години с помощта на татко си. Тя предлага улична храна от Хонконг и Сингапур.

"Колкото повече навлизам в света на ресторантьорството и колкото повече време отделям на това си занимание, толкова повече започвам да заприличвам на баща си. Често се вслушваме един друг в съветите си, въпреки първоначалното недоволство и като цяло сме добър тандем“, казва Елиза.

От дете тя е израснала в ресторанта на баба си и дядо си, което според баща й е помогнало да развие усет към ароматите и подправките. Момичето е завършило актьорско майсторство в Нов български университет при Цветана Манева и дори направи прощъпулника си в голямото кино с филма "Пътят към Коста дел Маресме“ на Иван Ничев. В него младата актриса си партнира с голямата Татяна Лолова, която си отиде от този свят през март миналата година.

Елиза има опит и като аниматор в аквапарк в САЩ, където била на бригада преди време. Сега обаче момичето се е откъснало от театъра и изцяло се е отдало на ресторантьорството. В бизнеса ще й помага и приятелят й Александър Иванчев, който е главен сладкар в заведението на баща й, пише "Галерия“



Още по темата: общо новини по темата: 35
21.12.2022 »
18.10.2022 »
05.09.2022 »
18.08.2022 »
20.07.2022 »
20.07.2022 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: