Дъщерята на изчезналата Теодора Бахлова: Признали са, че са убили майка ми!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (1)
10:17 / 12.08.2021
2065
Тялото на Юмер е намерено разчленено и съучастникът на Станимир Рагевски е задържан! Признали са, че са убили майка ми! Ще ви съсипя, убийци! Ще спя пред дирекцията, но ще ви съсипя! Това обяви в социалните мрежи дъщерята на изчезналата в Бургас Теодора Бахлова – Християна.

Както Burgas24.bg съобщи тя направи връзка между изчезването на майка й и това на   Юмер Мехмед, чието тяло бе намерено разчленено. Задържан за случая е Станимир Рагевски.

Припомняме, че Християна издирва майка си от почти година. На 29 октомври миналата година около 16 часа дома си напуска Теодора Бахлова, която е брокер на недвижими имоти. Оттогава жената е в неизвестност. От края на миналата седмица в Бургас близки и полиция издирват и млад мъж на име Юмер Мехмед. Седмица преди това той е бил в ареста като част от групата задържани с Димитър Желязков, по прякор Митьо Очите. Мехмед е освободен преди дни, но после изчезнал от строителен обект, където работел.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).