Дъждът продължава и утре, снегът идва във вторник

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
17:34 / 17.12.2017
1194
През нощта над по-голямата част от страната времето ще е облачно. Слаби валежи от сняг ще има в Северна България, а временни разкъсвания и намаления на облачността ще има на места в южните райони. Утре облачността отново ще се увеличи и вплътни и главно в югозападната половина от страната ще вали сняг, в югоизточните райони - дъжд. Ще духа слаб, в Източна България до умерен северен вятър. Минималните температури ще са от минус 3° до 2°, а максималните ще са между 1° и 6°.

Атмосферното налягане ще е близко до средното за декември и ще остане без съществена промяна.

В планините ще е облачно с валежи от сняг. Ще духа слаб, по най-високите части - умерен вятър от юг-югозапад. Максималната температура на 1200 метра температурата ще е около 0°, на 2000 метра - около минус 5°.

По Черноморието облачността ще е значителна. Слаби валежи от дъжд ще има на места по южното крайбрежие. Ще духа до умерен вятър от север-северозапад, който постепенно ще се ориентира от север-североизток. Максималните температури ще са 4-6°. Температурата на морската вода е 10-11°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.


Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...
Богомил Пешев: Киното създава паралелна реалност и ни дава възмож...
Нинова: Честита Цветница! Нека върбовите клонки внесат в домовете...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).