Двама млади загинаха след тежко ПТП в Пловдив, други двама берат душа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
07:28 / 13.05.2024
1320
Тежък пътен инцидент е възникнал около 3.30 ч. днес на бул. "Руски" в Пловдив, в близост до кръстовището с бул. "Шести септември", съобщиха от ОД МВР Пловдив.

Към мястото са насочени екипи на спешна помощ, полицията и пожарната. По първоначална информация джип "Рейндж Ровър", който идвал от Централна гара, навлязъл по велоалеята между двете ленти и се блъснал последователно в няколко чинара.

От удара колата се разцепила на две - предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно. На място е констатирана смъртта на 21-годишния водач и пътничка до него, на 20 години.

С опасност за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка. Междувременно спешна медицинска помощ се оказва и на сериозно пострадал служител на РДПБЗН -Пловдив, който при спасителната акция е ударен от клон на дърво.

Местопроизшествието е запазено, извършва се оглед. До приключването му е спряно движението и в двете посоки по бул. "Руски", в отсечката между ул. "Преслав" и бул. "Шести септември". По случая е образувано досъдебно производство, разследват се причините и обстоятелствата, довели до до тежкия инцидент.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Брутално задръстване на Маказа
Последният български цар днес става на 87
Празник е! Честваме чудотворец, помогнал на хиляди
Главчев: България остава изцяло ангажирана с отговора на НАТО, ЕС...
Дни преди новите ТЕЛК комисии: Лекари не знаят как ще работят с п...
Моторист загина след тежка катастрофа край Козлодуй


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).