Двама полицаи пуснали на свобода циганите, които опитаха да заколят Илиян?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (7)
12:35 / 17.09.2017
2226
Становище на Организацията за закрила на българските граждани: До ОЗБГ достигна следната информация. Информацията все още не е потвърдена, но тези дни ще бъде направено. През това време даваме възможност на РУП Айтос да отговори дали информацията е истинска, или не. Медиите също могат да проверят достоверността на информацията.

"На 15 септември около 16:30 часа цигани се опитват да убият българина Илиян Мавров. Циганите са разпознати и задържани в полицията за разпит. Информацията, която към момента не е проверена и достигна до ОЗБГ, е, че полицай с инициали Р. Х., който е разследващ полицай за случая, е освободил още на 15 септември около 23:00 часа циганските престъпници. Освободени са и със знанието на него пряк началник, като този началник се явява ръководител отдел, група, звено или както там е структурата на съответното РУП. Тоест, единият разрешава, другият пуска! Освободени са с мотива, че циганите са дали показания, че не са знаели какво са причинили на Илиян Мавров, не знаели, че е в болница, не знаели, че главата му е разцепена и т.н."

ОЗБГ не отправя обвинения, докато истината не излезе наяве. Към момента се интересуваме на коя дата са освободени циганите, в колко часа и защо? ОЗБГ е организация, която получава различни сигнали и една от нашите функции е да изясним истинността им и да вземем адекватни мерки. Всеки сигнал се проверява по различни начини, като един от тези начини е с помощта на медиите, които и запознават обществото с проблеми, които част от управляващите не желаят да стават обществено достояние.

Спасението е в обединението. Да живее България!


Виж коментарите (7)

Още по темата (3):
19.09.2017 Това ли е лека телесна повреда? Вижте непоказвани кадри от жестокото клане в Айтос (+18)
19.09.2017 Готвят голям протест в Айтос! ОЗБГ: Продажните управляващи да не слугуват на циганите
16.09.2017 Докога българската държава ще защитава циганите и ще мачка собствения си
народ?
Още новини от Национални новини:
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).