Двама са леко пострадали при катастрофа в Бургас

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:16 / 16.01.2023
628
Двама са леко пострадали при катастрофа, съобщиха от ОДМВР-Бургас. Инцидентът е станал на 13 януари т.г. около 17.43 ч. на бургаската улица "Струга", в лява пътна лента в посока УМБАЛ – Бургас (до бл. 60 в ж.к. "Братя Миладинови").

Л.а. "Рено Меган", с бургаска регистрация, управляван от 29-годишен бургазлия, поради неспазване на дистанция блъска отзад намаляващия скоростта си л.а. "Нисан Микра", с бургаска регистрация, управляван от 38-годишен бургазлия, който отскача напред и блъска спрелия в колона л.а. "Ситроен Ксара", с бургаска регистрация, управляван от 43-годишен бургазлия.

От катастрофата леко пострадал водачът на л.а. "Рено Меган" - прегледан и освободен без опасност за живота, а водачът на л.а. "Нисан Микра" с травма на дясната подбедрица, е прегледан и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняван ни...
Кандидатите от ГЕРБ-СДС в Кочериново: За нас е важно всяко едно н...
Енергийният министър: Няма да има съществено поскъпване на тока
НИМХ с най-актуалната прогноза за следващите дни
Проф. д-р Костадин Ангелов: Сухиндол има неразкрит туристически п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).