Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Две момичета пребиха жестоко друго пред погледа на десетки сеирджии
Автор: Екип Varna24.bg 09:00 / 24.01.2019Коментари (4)1418
©
Илюстрация
Две момичета на 14 и 15 години пребиха жестоко 17-годишна пред погледа на десетки безучастни санданчани. 13-годишната Д.Д. тръгнала на среща с по-голямата си сестра в кафене в центъра на Сандански, около 18.30 ч. в съботната вечер била пресрещната на площада от 14-годишната Станимира П. и 15-годишната Благовеста С., които започнали да се заяждат с нея и да я обиждат вулгарно. Тогава момичето се обадило по телефона на по-голямата си сестра А.Д., на 17 г., която се намирала в едно от кафенетата на главната улица. Каката излязла да посрещне сестра си и попаднала под словесния "обстрел“ на Станимира и Благовеста, пише struam.bg.  Двете засипали сестрите с обиди и цинизми, но това им се видяло недостатъчно и предприели и физическа саморазправа. Започнали да ударят с юмруци по главата А.Д. и я дърпали зверски за косата. Малката сестричка, ужасена от случващото се, започнала да крещи да оставят кака й намира. 

Още по-потресаващо обаче било безразличието на хората. По същото време десетки си пиели спокойно кафето и гледали през прозорците как пребиват дете, без изобщо да се помръднат да ги разтърват.  Бруталната саморазправа има и предистория, в месинджър Благовеста С. изпращала преди месец заплашителни гласови съобщения на Д.Д. от рода на "Мир на праха ти", отправяла и гнусни обиди срещу семейството на сестрите.  По време на момичешкия бой в събота по-малката сестра се обадила на майка им, която светкавично пристигнала, но побойничките вече ги нямало. Притеснената жена отишла с пострадалите си дъщери в полицията, там буквално започнали да падат кичури с коса на А.Д., а не след дълго на момичето му прилошало, докато траел разпитът. Закарано е веднага в болницата, където след скенер и медицински изследвания е приета с комоцио в хирургично отделение.

Пребитото момиче учи в гимназия в Благоевград. По данни на запознати със случая Станимира и Благовеста са стари познайнички на полицията, двете са били задържани  заради наркотици. Разбрало се, че Станимира, по-известна като Мира, редовно се опитвала да малтретира вербално малката сестра Д.Д. Родителите на потърпевшите са пуснали жалби до прокуратурата и са категорични, че ще си търсят правата до последно .








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Децата...това са огледалата на родителите им!Срам за всички!!!
+1
 
 
Да сърбаш кафе по цял ден, да гледаш малолетни как се бият, да се подхилваш под мустак, пардон...…оформена брадичка, да пускаш тарикатски лафове и евентуално да снимаш и да "споделиш" това безценно преживяване със света. На това и Бай Ганьо би се възмутил.
0
 
 
Еми да, Българите сме всичко ама не и задружни.
+1
 
 
Какво правят тези парцали по кафенетата на центъра? От толкова мързел, ваканции и свободно време децата направо изкуфяват.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Политическо противоборство в САЩ
Борба за влияние в Близкия Изток
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (392) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1608) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: