Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Дядо Николай със странен коментар за посещението на папата
Автор: Екип Varna24.bg 12:43 / 07.05.2019Коментари (31)2646
© Varna24.bg
Пловдивският митрополит Николай коментира остро посещението на римския папа Франциск в България. В словото си пред християните в църквата "Свети Георги“ в Пловдив той определи това посещение като политически акт, "който цели да се обединят всички църкви около Рим и когато дойде Антихристът, папата да го посрещне“. Според владиката Българската православна църква няма как да подкрепи това по религиозна линия.

"Посрещнахме римския папа като държавен глава на суверенната държава Ватикана, но никой не може да ни принуди за общо богослужение с него“, каза митрополит Николай. "Никой не желае разделението, всички ние искаме християнските църкви да се обединят. Но ония държавници и политици, които искат да осъществят това обединение, целят точно обратното“, добави митрополитът.

"Нали знаете, има и религия на Сатаната. Как да се обединим всички? Не е възможно да се обедини светлината и тъмнината“, коментира още владиката.

Според него посещението на римския папа Франциск е било подготвяно отдавна и е започнало с медийна кампания срещу Българската православна църква.

"Тук не става дума за моя часовник. Става дума за всичко, което Светият Синод реши и не реши. Тази кампания бе подготвена, за да дойде папата и да бъде обявен за Свети отец, живеещ в нищета и бедност“, коментира още пловдивският владика.

Според него замисълът на всичко това е да се обединят всички религии около папата, та като дойде Антихриста папата да го посрещне, а чрез него и всички, които са с него. "Ние няма да се откажем от православието. Не сме се отказали от православието и през петвековното робство. Робството бе победено от православието. Само то ще ни освободи. А кой може да каже, че йеродякон Игнатий – Васил Левски е бил роб по време на робството? Той беше свободен, защото бе православен.“, каза още пловдивският митрополит Николай.



Още по темата: общо новини по темата: 18
04.07.2022 »
09.05.2019 »
07.05.2019 »
06.05.2019 »
06.05.2019 »
06.05.2019 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Предлагам билков чай за регулиране на теглото .
0
 
 
Защо българската църква не посрещна новия папа в Рим ? От какво се страхуват православните свещеници в България ? Аз не ги разделям религиите на добри и на лоши , а на известни и непознати .
0
 
 
Като жител на Рим, мисля, че няма да е лошо с по-малко църкви и банки в толкова краткия ни живот на тази планета.
0
 
 
Защо спорите за поп Кольо.Тук става дума за католици и православни.Тази ненавист е от 1050г.който иска да разбере защо е всичко това да прочете.
0
 
 
Митрополит Николай е син на началник в Държавна сигурност. Още докато е бил в Духовната академия , се е държал като примадона (по разкази на негови състуденти) . Митрополитът има тежки случаи на психически заболявания в рода си и вероятно е наследил част от тези заболявания. Неговите изказвания са все по-неадекватни, все по-озлобени, все по-отровни. Ако се върнем в далечната 2000 година, когато беше концертът на Мадона в България , точно тогава стана трагедията с 15 българи в Македония. Митрополитът се изцепи, че Господ наказва българите заради концерта на Мадона. Такова изказване беше нещо нечувано. Никой преди озлобения митрополит не беше си позволил да отправя такива тежки проклятия към хората.
0
 
 
Лудият митрополит Николай пак отвори отровната си уста и от нея се изля отровата, която запълва мизерната му душа. Когато митрополитът си отвори устата, от нея обикновено излизат змии, гущери, пепелянки и митрополитът плюе отрова след отрова. Аз не, че много харесвам Папата, но Папата е на светлинни години разстояние от демони като митрополит Николай. Бих казал, че педерастията и русофилията дълбоко са объркали ума на дядо Николай.
0
 
 
лудото Коле е християнин.Всички вие сте идиоти и продажници.Той ви казва истината когато католиците трябваше да ни помогнат те се отрекоха от нас.Сега ние да им простим и да се молим за мир.Не това са различни вяри.Ние сме източно православни.Който си иска папата да се прекръсти.
0
 
 
На лудото коле приоритетите се нареждат така: 1.путин,кгб,гундяев;2.гочиту гергов(руският консул);3.собственият му рахатлък (изразен финансово и г*з*олизачески) и няаааакъде там ама после- Бог...!
0
 
 
Много жалко,че други "светилници" като баба Гуци, Киро лимузината, Фори светулката и прочие не коментират и те.Щеше да е доста интересно. Иначе -това мнение-какво общо имало между светлината и тъмнината-демек Ники ролекса е светлината, е доста по -весело отколкото мнението на същия, че заради концерта на Мадона Господ пред игодини ни изпрати наводнения. И като си помисли човек, че тоя се стреми със зъби и нокти да стане патриарха на БПЦ...ужас....
на 07.05.2019 г.
0
 
 
Никога не съм бил много набожен а точно напротив,не че съм атеист но религията я разбирам по мой си начин.Като правя добро и се отнасям отговорно към сериозните неща,просто не чувствам нужда да влизам в църква. Обичам да чета но с библията стигнах само до 20та страница а иначе много обичам фантастика,но качествена а тя нее. Всичко това го казах за да се знае че не съм вещ по църковните въпроси,но сега вече наистина съм тотално объркан! Папата главата на римокатолическата църква на яката вяра както обичаме да казваме се оказа че проповядва сатанинство и следователно католиците са сатанисти. Същия папа чака антихриста и според думите на Николай и ще го дочака даже. Не не тая работа определено не е за моята глава и няма да си я мъча.
0
 
 
Какъв дядо е тоя брадат пе*ал с поглед на психичноразстроен козел ?Тоя отдавна трябва да го пратят в лудницата.Егати наглото,долно,сребролюбо копеле. Слугинаж на другаря Гергов и московските църковни мафиоти.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: