Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Дянков: До десет дни горивата ще започнат да поевтиняват
Автор: Екип Varna24.bg 11:39 / 24.07.2011Коментари (38)6774
© Varna24.bg
До десет дни цените на горивата у нас трябва да започнат да падат, прогнозира в Ямбол вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков, цитиран от БНР. Голямото потребление в световен мащаб е причина за високите цени в момента, посочи той. Министърът обеща държавна намеса, ако забележи отклонения от световните цени.

Ако видим, че в България примерно, цената се увеличава, докато на други места започва да пада, веднага ще се намесим.

Дянков обеща идващата зима да е по-добра от сегашната финансово и икономически. Той посъветва българите да повярват, че сме извън кризата и вече могат вече да харчат, а не да спестяват.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Valeriy Nikolov
премахни филтъра

0
 
 
Османов, нещо те гони педерастиета май? И вземи малко от малко се научи да пишеш, всичкото на едно изречение го караш, а за препинателните знаци да не говорим. А иначе си ми кристално ясен защо плюеш. Нещо са ти клъцнали привилегиите, Догана не може вече да не закриля, м?! И не ми се обзалагай, че ще загубиш! :))))))))
0
 
 
Османов, обиждаш без да ме познаваш. не съм богат, но не съм и както казваш, срава господу. Имам си фирма, плащам си данъците, изкарвам насъщния, но не рева като вас и не плюя. И още нещо, не чакам некой да ми вдигне заплатата, а работя. Старая се да дам каквото мога, сам да си изкарам парите. Повечето тук роптаете срещу управляващите през последните 20 години. Не ви се чакало вече. А къде бяхте, защо не плюхте когато ви ограбваха предишните управляващи. Когато крадяха с гъзовете си?! Разликата между сега управляващите и тея, които до сега бяха е не очевидна, а очевадна и само хора имащи интерес, такива на които са им спрели кранчето да крадат, да получават привилегии, да се облагодетелстват по един или друг начин се плюнчат тука и се чудят как да свалят Герб от власт. А някои пък гледат как да отърват съда?! :)))))))) Има и такива, които си плюят и ревът ей така, по презумпция. Плюат всички и всичко, все някой им е виновен и чакат някой да им даде пари, добър живот, работа... ама иначе или с образованието са на никъде, или ги мързи или просто ръчичките са им в дупетата наврени. То, че държавата на никъде, заплатите малки, работата кът, почти всичко в държавата наопаки... това верно. Но затова са виновни крадливите, некомпетентни и безхаберни политици управлявали държавата ни преди и след прехода, допреди 2 години. То тези, че допускат грешки е видно, че има още какво да се желае и да се дооправя в движение... така е. Но тези са първите, дръзнали да се противопоставят на корупцията, на продажни и крадливи политици, първите управляващи прозрачно и правещи нещо за държавата. И вместо да плюете като камили, вземете помогнете, вземете направете и вие нещо.. Ама как, не ви изнася :)))))))) Жалки сте!
-1
 
 
На този "малоумник" дължим, че издържахме на тая свирепа криза, че икономиката и държавата ни не рухна, както Гърция, че и други държави, след крадливото и некомпетентно тройно правителство! Осъзнайте се бе хора, по скоро плювалници. Щото вие сте точно това. Така ви изнася да пишете, демагози такива! А Ели Иванова ще питам: Ти имаш ли неговото образование, квалификация?! Ти напуснала ли си работа за хиляди долари и страна като щатите за да дойдеш и да се занимаваш с поплювковци като вас, за мнооого по-малко пари, само и само да е в помощ на държавата?! Засрамете се, или сте прости, или просто така ви изнася да пишете, за да компрометирате хората, които единствени от целия преход до сега се опитват да направят нещо за тая ши**на държава! Докарана до това дередже от онея, в чиято полза сега храчите и изопачавате нещата. не може ей така с вълшебна пръчица да се подобри живота изведнъж. Всеки умен човек разбира, че трябва време, че трябва подкрепа за хората, нагърбили се с трудната задача. А вие какво?! Като камили, плюете и храчите зверски. Смешници такива. Толкова сте прозрачни и плоски, че.. няма накъде. Знаем чия партийна принадлежност сте. От джобчетата ви се подават червени и тъмно сини книжки, а доганчетата пък са още по-лесни, те нема как да се скрият :)))))
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Нойзи е арестуван, шофирал е много пиян
Денят като гозба
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ружа Игнатова попадна под ударите на прокуратурата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: