Джигит "лети" с 280 км/ч под звуците на мощна чалга

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
08:30 / 05.02.2019
1952
Полицията във Велико Търново се самосезира по клип в социалните мрежи и издирва "пилот", вдигнал над 270 км/ч със супермощна кола на западния изход на старата столица в посока София, предаде "24 часа".

Краткото видео показва как шофьор изпробва тунингования си автомобил по бул."България" във Велико Търново. Негов спътник в колата снима, докато безразсъдният водач профучава на червено на светофарите. Дръзналите да пресекат булеварда пешеходци са наречени "ненормални" от участниците в скоростната отсечка. Заснетият часовник на таблото на колата показва 18:07 ч., когато движението в града все още е доста оживено.

"След като се запознахме с клипа, веднага са предприети действия. Установен е евентуалният извършител. След като съберем достатъчно данни и съгласуваме с прокуратурата, ще бъде образувано досъдебно производство за хулиганство на пътя и този водач ще бъде наказан с цялата строгост на закона", коментира  шефът на ОДМВР Велико Търново ст. комисар Димитър Машов. Бясното ускорение започва след детелината на западния пътен възел. Постоянно се показва нарастващата скорост, която в един момент стига 280 км/ч на главния път Велико Търново - София.

Видеото, заснето от спътник на шофьора, бе публикувано в страницата на Tunning bg във Фейсбук. От него става ясно, че автомобилът Нисан GT-R е тунингован и крие под капака си 900 конски сили.Водачът преминава на червен сигнал на светофар, наричайки случайни пешеходци "ненормалници". Докато автомобилът "лети" по пътя, от колоните в купето се чува чалга.

"Пълни олигофрени...Сега трябва да конфискуват колата в полза на държавата и без книжка до живот"; "Нямам думи. После дришльовците защо това, защо онова и най-вече защо хората по пътищата се бият и псуват. Такива малоумници заслужават да ходят пеша до живот!" и "Уникален български селянин, каращ с превишена скорост в населено място и минаващ на червено. Поне да не се беше снимал,бе Ганьо?", са само част от гневните постове под видеото.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).