Джон Кери: Вярвам в българското правосъдие, благодаря на полицията

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (13)
15:56 / 02.10.2015
1011
Британският MMA боец Джон Кери, който пощури полицията с вандалските си изпълнения в Слънчев бряг, бе изписан днес от Бургаската болница. Пред журналисти Кери потвърди, че вече се чувства по-добре. През тези дни най-много му липсвали децата, заяви MMA боецът. Джон Кери декларира, че вярва в българското правосъдие, като отправи благодарности за грижите, които полагал полицейския служител, поставен да го охранява в болничната стая.

От Апелативна прокуратура - Бургас вчера обявиха, че Джон Кери е привлечен към наказателна отговорност.

"С постановление на Районна прокуратура Несебър е привлечен към наказателна отговорност британският поданик Джон Кери за извършени множество престъпления против собствеността и по транспорта и съобщенията: кражба на чужда движима вещ чрез повреждане на преграда здраво направена за защита на лица и имот; хулиганство, съпроводено със съпротива на органи на властта, изпълняващи задълженията си по опазване на обществения ред, като деянието се отличава с изключителна дързост, противозаконно повреждане и унищожаване на чужди движими вещи, като престъпленията са били извършени в условието на съвкупност", се казва в прессъобщение на прокуратурата.

На Кери е наложена и "Забрана за напускане на пределите на Република България", за което незабавно са уведомени компетентните структури на Министерство на вътрешните работи.

Виж коментарите (13)
Още новини от Национални новини:
Тези служители са с по-високи пенсии от други, ето причината
Техническата грешка от първата матура няма да повлияе на оценката...
Над 46 000 зрелостници се очаква да се явят днес на матура
Редица университети затварят врати в знак на протест
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняван ни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).