Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Една зодия е изправена пред тежки решения днес!
Автор: Екип Varna24.bg 09:55 / 21.04.2020Коментари (0)945
©
Дневен хороскоп за 21.04, вторник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Общувате по принуда с хора, които не знаят за какво са ви потърсили. Искат да им помогнете, но не сте убедени дали те търсят вашата помощ. Ако може биха взели от вас пари. Пред вас се отварят широко нови врати, към нови възможности за професионални успехи. Възползвайте се и поне надникнете, за да видите какво се крие зад тях. Направете всичко възможно да откажете поканите за гостуване, ако имате такива. Останете си у дома с любимите си хора. Сексът ще ви подейства натоварващо. Преценете дали да не пропуснете тази нощ интимните мигове.

ТЕЛЕЦ 

Налага се да вземете важни решения, защото сте се оказали на кръстопът, но и сте се устремили към нов професионален връх. Не проявявайте прибързаност, за да не се провалите, въпреки че успехът е с вас. Запознанствата ви носят полза. Не прекалявайте с активните действия свързани с професионалната ви реализация. След работа, когато се приберете вечерта си създайте романтична обстановка и зарадвайте с приятни емоции любимите си хора. Сексът със сигурност ще ви зареди с достатъчно енергия, за да сте във форма на следващия ден.

БЛИЗНАЦИ

Справяте се успешно с професионалните си задължения, въпреки намесата на вашите колеги, които искат на всяка цена да се вслушате в тяхното мнение. Приемете, че ви провокират. Възможно е подобряване на вашето финансовото състояние. Начинанията са изключени, но можете спокойно да завършите започнатите задачи. Ако имате проблеми в личния живот или семейството, проведете откровен разговор, вместо да се противопоставяте. Само ако сте искрени в разговорите и чувствата си, можете да разчитате на сексуални изживявания с любимия си.

РАК

Не отказвайте предложенията за делово сътрудничество, ако не са свързани с големи разходи от ваша страна и печалба за хората, които ви го предлагат. Ако е така, по-добре работете сами. Щадете нервите си, за да се справите със задачите си с лекота. Тактът и търпението на работното място ще ви помогнат да получите подкрепата на вашите колеги. Не посрещайте гости. По-добре е да развалите отношенията си с тях, отколкото с интимната си половинка. Нямате шанс да оправите отношенията си и да изгладите недоразуменията до вечерта. Не насилвайте половинката си за интимни изживявания.

ЛЪВ

Успешните делови срещи са причина да се хвалите пред колегите си, преди да сте завършили проведените разговори. Сърдете се на себе си, ако ви изпреварят и ви отнемат партньорите. Ако се занимавате с частен бизнес, бъдете перфектни в документацията си. Очаквайте да получите известие за приходи, които ще ви помогнат да инвестирате. Не се дистанцирайте от интимната си половинка с извинението, че сте уморени. В интимните отношения сте променливи. Преминавате през опити да се нараните взаимно до мигът на сдобряване и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Бъдете организирани и се отнасяйте отговорно към задълженията си и към обещанията, които сте поели пред вашите колеги и близки. За съжаление ще усетите, че ваш приятел се опитва да блокира пътя ви. Очакват ви делови предложения и успешно завършване на работата. Пазете се от необмислени решения, за да избегнете грешки. В личните отношения сте заплашени от проблеми. Не отказвайте съвети от страна на близките си. Сексуалният ви живот изисква да сте предпазливи, за да не си създадете проблеми с интимната си половинка, ако не сте сигурни в чувствата си.

ВЕЗНИ

Успявате да следвате плана си за деня. Пътуванията са успешни. Внимателно се отнасяйте към новите идеи и предложения. Избегнете измамите. Пазете се от импулсивни решения и емоционални реакции, с които ще си навредите допълнително и ще отдалечите във времето постигането на професионалните си цели. Вечерта си останете у дома и, колкото да сте изморени, не бягайте от семейните си задължения. Не забравяйте, че интимната ви половинка се нуждае от вниманието ви. Не прикривайте чувствата си, бъдете искрени и честни в отношенията.

СКОРПИОН

Задълженията ви в този ден са повече от очакваното. Въпреки че сте напрегнати и притеснени ви доставя удоволствие да се доказвате като знаещи и можещи пред вашите колеги. Успехът е с вас. Не пропускайте да уговорите делова среща, от която зависят финансовите ви постъпления през следващите месеци. Няма да ви липсват семейни проблеми, свързани с недвижими имоти и наследствени въпроси, които ви изнервят, защото нямате личен интерес към тези роднински ежби. Денят е идеален за интимни срещи и сексуални удоволствия. Очаква ви романтично запознанство.

СТРЕЛЕЦ

Приходите в този ден не бива да влагате в покупки, които не са необходими на близките ви. Не позволявайте ваши колеги да се намесват при изпълнение на служебните ви задължения. На работното място запазете спокойствие и отхвърлете рутинната си работа до обед. Не се натоварвайте с чужди задължения, за да не си спечелите врагове. Венера ви обещава невероятно любовно приключение. Ако искате да спечелите човека до себе си, докажете му, че чувствата ви са искрени. Не бързайте да се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия, за които все още не сте готови.

КОЗИРОГ

Днес сте планирали пътуване. Прегледайте списъка с неотложни покупки, които е добре да направите преди края на този месец, за да не нарушите финансовата си стабилност. Професионалните си задължения отхвърляте с лекота. Начинанията са нежелателни, но ви носят също успех, защото неочаквано ще получите подкрепа. Ако все още се обичате с интимния си партньор, не трябва да се поддавате на прекалена зависимост един от друг. Сексуалното привличане между вас и брачната ви половинка е породено и от духовната ви връзка. Бъдете нежни в леглото.

ВОДОЛЕЙ

Заради факта, че сте поели нови отговорности, които привидно сте обмислили добре, запомнете, че успехът е с прозорливите, предвидливите и разумните. Всички, които се надяват на чудеса, в очакване да им поднесат печалба без да са работили, ще се провалят. Емоцията може да ви създаде служебни проблеми. Пазете се от проблеми в личния живот. Не проявявайте ревността си, особено ако вие самите сте прегрешили. Влюбени и привлечени от партньора си сте, но изпитвате страх да не бъдете наранени в интимните мигове.

РИБИ

Тревожите се за рисковани действия в работата си. Дори и да искате да тръгнете в нова посока, не сте избрали подходящия ден за промяна на работното място, защото може да останете без работа. Задълбочете се в задълженията си вместо да се инатите и да не цените уважението, което ви даряват. В личните отношения отново ще настъпи хаос, заради недоразумения породени от казани не на място ваши думи. Допуснете ли отдалечаване, не се надявайте на интимни мигове и сексуални удоволствия, ако не изясните отношенията си.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: