Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Една зодия се справя с всички предизвикателства днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:51 / 04.01.2021Коментари (0)1002
©
Дневен хороскоп за 04.01, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Вървите устремно напред и ще поставите началото на нови занимания в този ден. Бъдете внимателни. Трудностите са преодолими. Приемайте спокойно отправената ви критика. Промяната на плановете ви за деня не е причина да се отклоните от задълженията си. Очаквайте предложение за нов бизнес, но го обмислете добре. Проблемите следобед са свързани със семейството заради отсъствието ви от дома. Приемете, че дори и неприятните разговори носят полза и стабилизират отношенията ви.  

ТЕЛЕЦ

Приемете безропотно разпорежданията на вашите началници като Съдбовен знак, че ако се подчините, може да ви повишат. Веднага им докажете, че сте готови да им сътрудничите, но не прекалявайте с демонстрация на възможности. Трудностите са причината да не сте особено дейни, но се справяте успешно, ако мобилизирате силите си. Общуването с околните, дори и с най-близките ви е затруднено, заради желанието ви да налагате мнението си с агресия, въпреки че може да не сте в правото си.   

БЛИЗНАЦИ

От вас зависи дали ще постигнете замисленото в този ден. Не се доверявайте на непознати хора и не се вживявайте в липсата на разбиране от страна на вашите близки. Късметът не е с вас. Откажете се от начинанията и не си вредете сами на авторитета. Заемете се с рутинните си задължения. Не разказвайте на съседите си и на непознати хора за личния си живот, за да не се възползват от информацията и да не навредят на отношенията ви. Сексуалният ви живот започва да ви изнервя. 

РАК

Стабилизирайте финансовото си състояние със задълбочена работа по започнати проекти и положете основите за бъдещи си успехи. На работното място си гарантирате успех. Ако сте зад волана бъдете предпазливи. Ако овладеете депресията, която ви следва от няколко дни без причина и е в своя апогей, дори и рискованите начинания ви носят отлични приходи. Откажете изненадващо предложение за пътуване, което вашите близки са планирали преди време. Вечерта отидете на имен ден на ваш приятел.

ЛЪВ

Не проявявайте капризи и не изнервяйте вашите колеги, ако сте се захванали с общ бизнес, защото в един момент ще установите, че вместо да ви помагат, са започнали да ви пречат и да работят за себе си. Обмислете отново предложенията за инвестиции. Денят е добър за рутинни занимания, но не и за преговори за сътрудничество. Бъдете последователни в действията си. Близките ви са разочаровани от вашето отсъствие и безпричинно агресивно поведение. Назрява поредната разправия.

ДЕВА

Не се притеснявайте от неочакваните служебни разходи, ако имате посещение от чужбина или вие самите сте в командировка. Отложете деловите срещи и разговори, ако не пътувате, за да си спестите неуспехи заради липса на готовност. Днес запознанствата ви не са мечтаните от вас. Съсипвате отношенията с приятели и партньори около вас заради новите ви познати. Помислете си дали си струва. Не допускайте проблеми в семейството си заради опит на роднини да ви развалят отново отношенията. 

ВЕЗНИ

Обогатете се с необходимата ви информация и ще се справите без проблем със служебните си задължения. Завършете изостаналите задачи и анализирайте постигнатото. Ако развивате свой бизнес се предпазвайте от кандидат-съдружници, които искат да ви измъкнат парите. При необходимост от съвети потърсете помощта на близките си, а не на странични хора. Личните ви отношения са проблемни. Изяснете недоразуменията или се откажете от връзката си и от сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН

Днес сте склонни да привличате използвачи и затова на работното място рискувате да предизвикате проблеми заради желанието ви да наложите мнението си. В материално отношение успехът ще бъде с вас, ако не отказвате допълнителната работа и подновите стари делови отношения. Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и не сте изпълнили обещанията си за пътуване. Не спорете и не се извинявайте на близките си, а си почивайте и се откажете от сексуалните мигове. 

СТРЕЛЕЦ

Напрежението, което ви е обзело от сутринта е заради очакване на поредния успех, водещ към финансова стабилизация. Ще блеснете и ще засенчите вашите амбициозни колеги. Склонни сте да се отнасяте подигравателно към тях, но днес бъдете на ниво, за да не съсипете доброто впечатление, което сте направили. Обмислете промените, които са задължителни в личният ви живот, за да оцелее брака ви или интимната ви връзка. Вечерта очаквайте романтична среща и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Ако се опитват да измъкнат от вас пари за проект, който не ви засяга, не проявявайте щедрост и не давайте обещания. Успехът ви следва от сутринта, но с планирани начинания. Не влизайте в конфликт на работното място и не се опитвайте да доказвате с агресия правотата си, защото ще избухне такъв скандал, чиито пламъци ще ви депресират. Бъдете внимателни с хората, които обичате и на които държите, особено към близките си. Не ги наранявайте без причина. Не е изключено да постигнете успехи.

ВОДОЛЕЙ

Конкуренти се опитват се да ви създават трудности. Не се впечатлявайте, а се отдайте на мисли за работата си и се задълбочете в задълженията си. Някои колеги умишлено ви пречат. Не обръщайте внимание на подмятанията им. За изненада на всички се справяте отлично и с най-неприятните си задължения, ако не се впечатлявате от критиката. Намерете начин да поднесете подарък на ваши приятели, които празнуват имен ден. Ако вие сте именници, поканете си гости и празнувайте.  

РИБИ

Работното място не е подходящо, за да воювате с вашите колеги. Наложете си търпение и се заемете със задълженията си. Вечерта изяснете проблемите в семейството. Денят не е успешен за срещи, за начинания и за делови разговори, нито за подписване на договори, дори и ако са планирани. Късметът със сигурност ще ви изостави. Не е изключено да разрешите важни семейни и лични проблеми, но условието е да запазите спокойствие и да не допускате намесата на ваши роднини, които предимно ви вредят.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: