Екипите на ЕНЕРГО-ПРО възстановиха електрозахранването във всички населени места в Североизточна България

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:13 / 19.01.2016
584
Всички населени места в Североизточна България вече имат ток. Екипите на ЕНЕРГО-ПРО Мрежи възстановиха електрозахранването на над 145 000 клиенти в 530 населени места, които по различно време оставаха без ток в резултат на повреди, предизвикани от тежките метеорологични условия през последните две денонощия.

Над 350 екипа на ЕНЕРГО-ПРО Мрежи, оборудвани със специализирана техника и подготвени за работа при зимни условия, работиха, за да се справят с възникналите след тежката зимна обстановка аварии по съоръженията от електроразпределителната мрежа. След като отстраниха стотици повреди по електропроводите, специалистите на дружеството продължават работа по локални повреди на съоръженията ниско напрежение. Компанията работи през цялото време в сътрудничество с областните и общинските власти.

Екипите на ЕНЕРГО-ПРО са в готовност да реагират незабавно при възникване на нови аварии вследствие на тежките метеорологични условия. На разположение са и 410 високопроходими автомобила, 317 екипни автомобила с нормална проходимост и 149 специализирани автомобила.

Денонощно работят и диспечерските центрове на дружеството, които осъществяват управлението на електроразпределителната мрежа и ръководят работата на екипите при възникване на аварии. Телефонният център на компанията 0700 1 61 61 поддържа линия за приоритетно приемане на сигнали за прекъснато електрозахранване и информира клиентите за аварии, по отстраняването на които екипите на ЕНЕРГО-ПРО вече работят.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
"Алфа Рисърч": ГЕРБ-СДС с убедителна преднина, битка за второто м...
ЦИК: Изборните протоколи са елементарни за попълване
Синдикалист: 80-годишни карат линейки, млади лекари взимат по 250...
Томислав Дончев за изборите: Вторите и третите трябва да подкрепя...
Асен Василев загуби делото, което водеше срещу Делян Добрев за 25...
49-годишен служител на БДЖ е задържаният за случая със срязаните ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).