Екшънът е близо: Динко и Перата пред бой!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
12:51 / 27.11.2016
4163
Ако бях те чул, щях да ти изсипя зъбите още там. По този начин Петър Низамов-Перата отговори на Динко Вълев, който в петък вечерта го нарече "предател" и го посъветва да мълчи, докато той говори с премиера Бойко Борисов.

Перата явно не е чул какво му е казал пред Бежанския лагер в Харманли. Пред центъра в града на белоногата имаше десетки журналисти, които обаче не познават генезиса на отношенията между двамата ловци на мигранти. Заради това и никой от присъстващите не осъзна, че става свидетел на култово събитие, пише "Флагман".

В социалните мрежи Низамов разказва, че веднага, след като е прочел материала, е позвънил на Динко, който обаче категорично отрекъл да е казвал каквото и да е било.

Перата обаче е записал разговора си с Динко. 

"Братле, какви са тези работи, които говориш!", пита го Низамов. "Не, бе човек, на мен ми стана тъпо, защото Борисов ми се обади и ме помоли да накарам хората, да накарам и теб, спомената те поименно, като дойда да бъдем по-спокойни. Много го оплювали!", отговори му Динко от Ямбол.

След този разговор Динко спрял да вдига телефона на Перата, не отговарял и на съобщенията му във Фейсбук, което явно е извадило от нерви и известния с буйния си нрав бургазлия. 

"Ако бях те чул, жено чевръста, щеше да си глътнеш ченето веднага. Другия път бъди по-наблизо, като казваш "Млъкни!" За да те чуя... Женка такава... ", пише му Перата.

Той продължава в същия дух и допълва: Пу..о, да беше го казал за да го чуя.." , "Другия път като го видя директно ще му разбия мутрата."

Припомняме, че след Харманли отношенията между Динко и Перата силно се влошиха. До този момент бе известно, че двамата са в изключително близки отношения. Неведнъж те отбелязаха, че заедно ще борят миграните. 

Имаха и куп съвместни телевизионни изяви в последната половин година. Часове след това отношенията им са се обърнали на 160 градуса и Перата вече е готов за кървава саморазправа с родолюбеца.


Виж коментарите (3)

Още по темата (832):
24.11.2022 Безпрецедентен миграционен натиск! Все повече чужденци сред
каналджиите!
02.11.2022 Чужденци откриха в каналджийството доходоносен бизнес
18.10.2022 Голям проблем! Трупове на бежанци стоят с месеци в бургаската болница
11.10.2022 Бургаският съд отчита увеличение на делата за трафик на мигранти
26.09.2022 Синът на Софи Маринова загази сериозно
20.09.2022 Разбиха престъпна група за каналджийство
Още новини от Национални новини:
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери измамиха многодетна майка, жена на програмист. Той им обяв...
Проф. Тодор Кантарджиев за коклюша: Антибиотикът трябва да се дав...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).