Екзотичната синоптичка на NOVA издаде пола на бебето, което очаква! Коментира и най-големия си гаф

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:34 / 23.03.2022
1057
Чаровната водеща на прогнозата за времето Стефани Обадяру очаква първото си дете през юни.  Пред Гала, тя сподели пола му – на бял свят ще се появи момченце.

Екзотичната синоптичка разбрира, че е бременна седмица, след като се появява на екран по NOVA. "Бях много уплашена, приятелят ми също. Но ние сме си говорили и преди за дете, аз много обичам деца. Сега сме в очакване на най-хубавото нещо", разкри красавицата. Въпреки, че след няколко месеца ще стане мама, по всичко личи, че няма да я видим скоро в ефир. Обадяру е на мнение, че едно дете има нужда от майка си, след като се роди и все още обмисля дали да побърза да се върне на екран.

Стефани приема със смях забавен гафов с нейно участие. Неотдавна тя съобщи прогнозата за времето разкопчана. Причината да се появи в този вид била, че просто забравила, че е разхлабила панталона си, за да не й стяга на наедрялото коремче.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Пети блок на АЕЦ "Козлодуй" спира за ремонт, презарежда с америка...
Турски тираджия се опита да прекара през ГКПП "Лесово" 6230 сексу...
Премиерът Главчев с поредна реакция по случая с болницата "Мама и...
Пенсионер, взел 100 лева добавка: Много е скъпо, седем лева за тр...
Казусът "Мама и аз": 11 специалности е трябвало да обслужват 40 п...
Зимата се завърна: Заваля обилен сняг в Пирин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).