Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Емил Кошлуков с мега сделка за БНТ
Автор: Екип Varna24.bg 22:27 / 29.09.2019Коментари (0)2221
©
Най-гледаният български сериал – хитовата кримка на БНТ "Под прикритие", се завръща на телевизионния екран с нов, шести сезон и навярно с нови продуценти. Снимките на мегапродукцията стартират до месец, а шефът на обществената телевизия Емил Кошлушов води интензивни преговори с испански и немски дистрибутори, които ще държат правата за разпространението на сериала извън България.

Така БНТ няма да похарчи нито лев за завръщането на най-рейтинговия си сериал, а целия масраф ще бъде поет от испанските и немски продуценти. Предвижда се новия сезон на поредицата да бъде от 8 епизода, като всеки от тях ще струва около 2 милиона лева. БНТ ще осигури снимачна техника и оператори, а засега от телевизията пазят в тайна кой ще е режисьорът на "Под прикритие". Малко вероятно е това да е Димитър Митовски, макар пловдивчанинът да е създадател на крими поредицата.

"Голяма част от звездния актьорски екип на сериала не иска да работи повече с режисьора Митовски, затова се търси друг вариант. В екипа от сценирасти със сигурност ще е актьора Мариан Вълев, превъплатил се в образа на гангстера Куката в поредицата", издават посветени.

В новия сезон на "Под прикритие" обаче няма да участва актьора Михаил Билалов, придобил популярност като мафиотския бос Джаро в поредицата. За заместник на Билалов като нов бос на мафията се спряга друго популярно актьорско име – Калин Сърменов, настоящ директор на Сатиричния театър. Идеята Сърменов да се превъплати в образа на гангстер е на Емил Кошлуков, разкриват запознати. Любопитен детайл е, че актьорът вече е играл мастит мафиот, но в друг хитов сериал – продуцирания от Би Ти Ви "Седем часа разлика", в който Сърменов събра овации като мафиота Милото. Новият екранен герой на Милото все още се разработва от екипа, мислещ сценария на 6-и сезон на "Под прикритие". Вече се знае, че събитията ще текат като предистория на случилото се, пише "Уикенд".

В новия сезон на "Под прикритие" вероятно ще участват и братята Явор и Захари Бахарови, ще има и нова актуална хубавица. Сред спряганите имена е това на Надя Атанасова, бивша водеща на предаването "Елит" по БНТ.



Още по темата: общо новини по темата: 1312
18.06.2021 »
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
13.10.2020 »
предишна страница [ 1/219 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: