Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Енджи Касабие: Мъжът ми много ме ревнува, караме се, ако съм по-разголена
Автор: Екип Varna24.bg 10:39 / 30.08.2021Коментари (0)3209
©
Вече повече от година Енджи Касабие разпределя времето си между грижите по сина си и служебните ангажименти. Работата й обаче не намалява, а дори напротив – в момента родената в Ливан диетоложка на звездите разширява ударно българския си бизнес и й предстои да открие собствен ресторант.

Репортер на "Уикенд" се свърза с красавицата, която знае как да вкара всеки във форма, и я разпита за най-новите й професионални предизвикателства. В хода на разговора стана дума и за личния й живот – за ревността на съпруга й, за семейните спорове, за раздялата със силикона в гърдите и за куп други неща.

- Енджи, остана ли ви време за почивка това лято?

- Не. И тази година, както и миналата, няма да остане време за почивка. В края на 2020-а реших да стартирам проект, отнемащ много време и нерви. В момента работят кухнята и фитнесът. Ресторантът ще отвори до два месеца. В помещение от 700 квадрата на бул. "България" направих кухня и сладкарница със собствена пекарна. В страната има хора, които държат на безглутенови и безлактозни храни. В заведението се приготвя също така и много качествена обикновена храна. Случва се и да готвим заедно с клиентите. Планувала съм да се провеждат семинари и обучения. Това ще бъде моето място, изпълнено с много живот, положителна енергия, цветя и лози. Направила съм приказно красиво кътче.

- Колко човека работят за вас?

- В момента 15, но екипът не е пълен. Когато отвори и ресторантът, ще назначим и други хора. Още не съм решила как ще се казва. Знам обаче със сигурност, че ще избера име, което да е свързано с промяната на живота към добро.

- Сама ли развивате бизнеса или разчитате и на помощ?

- Сама не бих могла да се справя. Съпругът ми Рабих, сестра ми и зетьовете ми са с мен. То си е семеен бизнес. Всички правим така, че хората да ни имат доверие, даваме най-доброто от себе си. Оставаме сърцата си.

- Голяма ли е инвестицията ви?

- В момента вкарвам всичко в новия бизнес. Семейството ми дори ми се кара, че инвестирам толкова много, но аз отвръщам: "Така трябва! За какво правим пари, нали, за да ни радват? Искам хората да са щастливи при мен!".

- А ако се провалите, ако не потръгне?

- Ако не потръгне, отново ще намеря начин да се оправя. Работя страшно много и ще се справя, не се притеснявам от загуби. Единствено загубата на човек е важна за мен. Парите няма да си ги нося в гроба.

- Злите езици казват, че сте била фалирала...

- (Смее се.) Не съм. Човек ако е фалирал, няма да отваря бизнес, който е 10 пъти по-голям от това, което е имал. Това, което аз правя от края на 2020-а, малко хора биха си го позволили. Причината е, че всички се страхуват от наближаващата четвърта вълна на Кови-19 и евентуалните нови ограничения.

- Вие не се притеснявате от това?

- Не се притеснявам. Това, което се случва с всички, ще се случи и на Енджи Касабие. Не съм човек, който ще си седи вкъщи и ще чака да види кой, какво и как ще реши за мен. Обичам работата си и искам да помогна на хората да променят живота си и в пандемията. И в момента готвих за клиенти, които поръчват храна. При нова вълна и ограничения, ще правим ястия за вкъщи.

- В пандемията хората напълняха ли от стрес и обездвижване?

- Да, за съжаление, има такива, които излязоха от пандемията като прасета. От стрес и обездвижване доста напълняха. Хората забравят, че диетата и свалянето на килограми не значат ограничения и лишения или пък драстични мерки за кратко време. Човек трябва да вземе цялостно решение за здравето и визията си. При нас ще има цялостна грижа за човека – треньор, психолог, аз в качеството ми на диетолог. По този начин се решава адекватно проблемът.

- Увеличиха ли се пациентите ви?

- Винаги съм имала доста пациенти в България и зад граница. Който отслабне при мен, след това трудно се връща към предишните си килограми.  Искам тук да предлагам цялостна услуга на хората.

- Кои по-популярна личност консултирахте наскоро?

- Имам доста популярни пациенти от бизнеса и политиката, но не мога да споменавам имената им без тяхно съгласие. Азис беше при мен и успяхме да го вкараме в добра форма. Спазваше стриктно режима и успя и да увеличи мускулна маса чрез тренировки, и да отслабне. Горда съм, че смъкна страшно много обиколки. Мисля, че свали повече от 5 килограма.

- Мислила ли сте да напуснете България и да сте постоянно в Ливан?

- Не. Толкова много обичам България, че не мога да я оставя. Когато съм далеч, сърцето ми е тук. Не мога да си тръгна, независимо, че бизнесът ми другаде е 10 пъти по-голям от българския. Там съм оставила да го контролират сестрите ми.

- Съпругът ви Рабих освен, че ви помага за бизнеса, какво друго работи?

- Водещ е на предаване в телевизия в Катар, което се излъчва на сезони. Също така е актьор и участва в доста филми. Ходи, снима и отново се връща.

- Карате ли се с мъжа ви? За какво спорите най-често?

- Рабих е по-лежерен и бавен, докато аз съм много емоционална и експанзивна. При мен нещата трябва да стават веднага, на момента, докато той е толкова спокоен, че чак... За какво спорим? Рабих много ме ревнува. Случвало се да се караме, ако съм облечена с по-оскъдни дрехи, ако съм по-разголена.

- Помага ли ви някой за сина ви Раян? Мислите ли и за друго дете?

- Все е около мен детето. Аз и Рабих си го гледаме. Никой не ни помага, нямаме детегледачка. С мъжа ми бихме се радвали на още едно дете, но в момента имаме толкова много ангажименти, че ще отложим забременяването за един по-късен етап. Като приключим това, с което сме заети, ще мислим за втора рожба.

- Ще си сложите ли отново силикон в гърдите?

- Не, вече не. Махнах този, с който бях. Разкарах и това, което имах в устата. Доверявам се на лекарите, които се грижат за кожата ми. Поддържат ме. Няма да се подлагам на по-сериозни процедури и интервенции.

- Ваш съдружник преди време ви измами с крупна сума пари и ви взе бизнеса. Потърсихте ли му отговорност?

- С този човек съм яла и пила... В живота съм виждала и добро, и лошо. Не съм осъдила никой. По-голям съд от онзи горе няма. Господ си знае работата. Бог раздава справедливост във всяко едно отношение. Слава богу, никога не съм спала гладна или жадна. Това е най-голямото богатство за мен.

- След като онзи ви измами, виждала ли сте го?

- Не искам дори да казвам, че ме е измамил. Всеки постъпва така, както смята, че е добре за него. Той така е решил да се разделим. Ако го видя, със сигурност ще го поздравя. Не тая нищо черно в сърцето си към него. Дори напротив, радвам се да е успешен. На всеки, който мисли добро другиму, се случват хубави неща.

- Преглътнала сте загубата на парите...

- Парите изобщо не са ми важни. Загубата на самия човек е голяма. За мен въпросният беше много ценен в моя живот. Смятам, че с времето и той ще осъзнае човешката загуба. Аз смятам за значими хората, а не материалното.

- Откога разсъждавате така?

- С напредване на времето усещам, че ценностите се променят. Преди 5-10 години може би щях да се радвам на нова лека кола, дизайнерска чанта или лъскави обувки, докато сега ме прави щастлива доброто, което съм успяла да направя. Сияя като дете, когато съм съумяла да усмихна човек. Не бива да се мисли само за пари. Те не са най-важното нещо в живота.



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: