Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ето ги нежните остриета в екипа на "Няма такава държава"
Автор: Екип Varna24.bg 14:58 / 08.10.2019Коментари (5)6007
©
Топмодел и дясна ръка на бившия сив кардинал на СДС Христо Бисеров са част от новата партия на Слави Трифонов. Миската Венета Харизанова и бившата депутатка от СДС Виктория Василева са нежните остриета в екипа на "Няма такава държава".

Венета, която е от години приятелка на Слави и активна в обществения живот, е една от най-красивите жени на България. Супермоделът присъства лично на учредяването на формацията на Дългия в събота, но също като останалите делегати отказа коментар за случилото се в залата. Харизанова дълго време беше спрягана за гадже на Слави Трифонов, но така и не се разбра какви са истинските им взаимоотношения. Истината е, че миската и шоуменът са много близки, а Харизанова е била гост в предаването на Дългия. Според слухове именно красавицата е била и една от причините Слави да се скара с дългогодишния си приятел Росен Петров, защото и двамата си падали по Харизанова. Каква ще е ролята на топмоделката в новата формация предстои да видим.

Другата интересна дама в "Няма такава държава" - Виктория Василева, пък е единствената жена в ръководството на партията. Тя е бивша съратница на Бисеров в славните му години в СДС и ще бъде главен секретар на новоучредената формация.

"Това са глупости, които и едно време пишеха по мой адрес - че съм човек на Христо Бисеров! Това ли искате да ви кажа, дали съм човек на Бисеров?!", възмути се пред "България Днес" Василева. Повод за острата й реакция бяха коментари, че в кабинета "Костов" именно тя бе една от приближените на бившия сив кардинал на десните Христо Бисеров. След като Бисеров напусна СДС, кариерата на Василева тръгна надолу и в крайна сметка тя се отказа от политиката. Вместо това през 2004 г. започва работа в компанията на Слави "Седем-осми".

Единствената дама в ръководството на "Няма такава държава" е и единственият политик с опит в структурите на новоучредената партия на Дългия, установи проверка на "България Днес". Определена за главен секретар на новоучредената формация, Василева ще действа на терен в страната, за да гради структурите на Трифоновата партия. Василева още през 2016 г. се активира политически, като събираше подписите за референдума на Трифонов. Самата Василева, която ще отпразнува рожден ден само седмица след новия си политически началник, вече е подготвила част от структурите на новата партия.

Именно Василева е била тази, която е казала на Слави кои симпатизанти и активисти да утвърди в Пловдив, Варна, Бургас, Шумен, Ямбол, Сливен и Велико Търново.

"Нямаме координатори на партията в тези градове, защото юридически още нямаме регистрирана в съда партия. Това са хората, които в момента са оглавили екипите ни по събиране на подписите, знаете, най-малко 2500 подписа трябва да се предадат в съда за регистрирането на формацията", допълни Василева. По думите й никой от екипа на "Няма такава държава" не се притеснява, че съдът ще откаже регистрация заради името на формацията. "Или ще ни регистрират, или ще имат мотив да ни откажат регистрация, няма защо да се притесняваме предварително", заяви още главсекът на партията.

Василева не коментира и дали съдът ще се позове не само на името, но и на символа на партията - ръка с българския трибагреник. Още в член 5 на закона за политическите партии е изрично забранено формациите да използват "в своите символи герба или знамето на Република България или на чужда държава".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 10.10.2019 г.
0
 
 
Онея от балета ще влязат ли в парламента
Aнонимен
на 09.10.2019 г.
Aнонимен
на 09.10.2019 г.
0
 
 
Като знам какви са последователите на Гологлавия... Няма такава държава!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: